Πρέβεζα: 11.900 ευρώ στοίχισε η συναυλία με τον Πρεβεζάνο μουσικό Β. Τριάντη “Ο Πορτολάνος”!

“Τσουχτερός” βγήκε ο λογαριασμός για την εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν το βράδυ της Τρίτης 03/08 στο Ρωμαϊκό Ωδείο της Νικόπολης, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας, ο Δήμος και η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας με τον Πρεβεζάνο μουσικό Βασίλη Τριάντη.

Η εκδήλωση που ήταν δωρεάν για το κοινό την ημέρα της πανσελήνου του Αυγούστου στοίχισε σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην σχετική απόφαση που δημοσιεύεται στη διαύγεια 11.896 ευρώ!

Όπως αναφέρουν όσοι γνωρίζουν και εργάζονται στο χώρο της διοργάνωσης μουσικών συναυλιών, με αυτό το ποσό υπάρχει δυνατότητα να γίνουν αξιόλογες παραγωγές και με σημαντικά ονόματα. Εμείς δεν κρίνουμε την επιλογή, άλλωστε η βραδιά ήταν μαγική και με υψηλή καλλιτεχνική αξία, ωστόσο θεωρούμε ότι οι δημότες πρέπει να γνωρίζουν πόσο κοστίζουν οι εκδηλώσεις. .

Επόμενη εκδήλωση είναι η εκδήλωση “Ανάσες στο χρόνο” με τους Πέτρο Λούκα Χαλκιά, Αρετή Κετιμέ και Κώστα Μήτση που θα κοστίσει 10.941 ευρώ.

 


Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 2846 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.