Πραγματοποιήθηκε το Συλλαλητήριο για το Νοσοκομείο Πρέβεζας

Συλλαλητήριο για το Νοσοκομείο Πρέβεζας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το βράδυ στην αίθουσα της Θεοφανείου, λόγω καιρικών συνθηκών.

Εκπρόσωποι του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο καθώς και  Σωματείων Εργαζομένων που παραβρέθηκαν, εξέφρασαν την αντίθεσή τους στη συλλειτουργία των δύο νοσοκομείων Πρέβεζας-Λευκάδας και την εμπορευματοποίηση της υγείας.

Την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε η Σωτηρία Κωλέτση γραμματέας του συλλόγου εργαζομένων του νοσοκομείου. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο επικεφαλής της Λαϊκής συσπείρωσης στο περιφερειακό συμβούλιο Ηπείρου και γενικός σύμβουλος της ΠΟΕΔΗΝ Γιώργος Πρέντζας ο Χρήστος Βεργίνης, πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων νοσοκομείου Λευκάδας και ο Ευάγγελος Νάνος εκ μέρους του Σωματείου Γεωπόνων Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηπείρου-Λευκάδας.

Η πρόεδρος του Συλλόγου εργαζομένων του Νοσοκομείου Πρέβεζας κα Τζίμα  τόνισε πως η συγκέντρωση αυτή ήταν η αρχή μιας σειράς αγώνων, προαναγγέλοντας και άλλες παρεμβάσεις ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης για την υποβάθμιση της υγείας, τόνισε πως μεθοδεύονται συστηματικά οι συγχωνεύσεις κλινικών, τμημάτων, ακόμα και νοσοκομείων και έφερε ως παράδειγμα το έγγραφο από τον διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας στους γιατρούς του Καρδιολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Πρέβεζας να καλύπτουν με εντέλλεσθαι εφημεριακά, εκτός από το νοσοκομείο της Πρέβεζας και το Νοσοκομείο της Λευκάδας επ’ αόριστον ανοίγοντας ουσιαστικά έτσι  το θέμα συλλειτουργίας των δύο νοσοκομείων.

 Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24056 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.