Πραγματοποιήθηκε συλλαλητήριο για τα προβλήματα στη λειτουργία της Παθολογικής Κλινικής -φωτο-


Συλλαλητήριο για την κατάσταση της Παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου Πρέβεζας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5/7 στην κεντρική αγορά, έξω από την Θεοφάνειο αίθουσα.
Στο κάλεσμα του σωματείου των εργαζομένων του νοσοκομείου για το συλλαλητήριο ανταποκρίθηκαν τα εξής Σωματεία: Σωματείο ΟΤΑ, Σύλλογος πολιτικών συνταξιούχων Πρέβεζας, Σωματείο συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πρέβεζας, Σωματείο συνταξιούχων ΙΚΑ Πρέβεζας,  ΕΛΜΕ Πρέβεζας, Σωματείο Ιδιωτικών υπαλλήλων Ν.Πρέβεζας, Σωματείο Οικοδόμων Πρέβεζας, Ομοσπονδία αγροτικών συλλόγων Πρέβεζας,  Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Ηπείρου, Σωματείο Γεωπόνων Ιδιωτικών υπαλλήλων, Σύλλογος περιφερειακής ενότητας Πρέβεζας,  Εμπορικός σύλλογος Πρέβεζας και Νομαρχιακό τμήμα ΑΔΕΔΥ Πρέβεζας.
Εκ μέρους του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Πρέβεζας μίλησε η Πρόεδρος Σωτηρία Κωλέτση ενώ μίλησαν και εκπρόσωποι άλλων σωματείων τονίζοντας την ανάγκη να στελεχωθεί το νοσοκομείο της Πρέβεζας καθώς πλέον η πιο βασική κλινική για το κάθε Νοσοκομείο, η παθολογική,  δεν μπορεί λόγω υποστελέχωσης να νοσηλεύει ασθενείς. Ακολούθησε πορεία στη κεντρική αγορά και την παραλία της πόλης.
 
Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 22646 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.