Πραγματοποιήθηκε η μουσική εορταστική εκδήλωση Μνήμης και Τιμής προς τιμήν του πολιούχου Πρεβέζης Αγίου Χαραλάμπους (Φωτογραφίες)

Ρεπορτάζ: Χρήστος Τσούτσης

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα στις 7 μ.μ, ανήμερα του Αγίου Χαραλάμπους στο Πνευματικό κέντρο της Μητροπόλεως Νικοπόλεως Πρεβέζης, η ετήσια μουσική εορταστική εκδήλωση Μνήμης και Τιμής προς τιμήν του πολιούχου Πρεβέζης Αγίου Χαραλάμπους.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Γεωργάκος και η εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού , Παιδείας και Κοινωνικής πολιτικής κα. Κωνσταντάκη.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν η χορωδία Chorus Nicopolitanus, η χορωδία Ηχοχρώματα , το Μουσικό σχολείο Πρέβεζας με το παραδοσιακό τμήμα, η Χορωδία “Αρμονία” και η Παραδοσιακή Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας.

Την εκδήλωση παρουσίασε, κάνοντας μια αναφορά στο βίο του Αγίου η καθηγήτρια και διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου Πρέβεζας κα. Βαρβάρα Ζαντραβέλη .

Στο κλείσιμο της εκδήλωσης το λόγο πήρε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πρεβέζης κ.Χρυσόστομος. Ο κ. Χρυσόστομος κλείνοντας την μαζική και όμορφη εκδήλωση που έγινε υπό την αιγίδα της Μητρόπολης έκανε ειδική αναφορά στην αξία της συγχώρεσης και της αγάπης.Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23988 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.