Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα από τον Ε.Φ.Ε.Τ. στην Πρέβεζα για τον Covid-19 (φωτο – βιντεο)

Ρεπορτάζ- βίντεο – φωτογραφίες Χρήστος Τσουτσης

Πραγματοποιήθηκε η επιτυχημένη ημερίδα του ΕΦΕΤ σε συνεργία με το νέο Συλλόγο Ξενοδόχων Πρέβεζας αλλά και τον σύλλογο Εστιατορίων και συναφών Επαγγελμάτων Πρέβεζας .

Την Παρασκευή το απόγευμα στο Βοτανικό κήπο της Πρέβεζας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ημερίδα για τον covid 19.

Αρκετοί συμπολίτες του επαγγελματικού κλάδου της εστίασης αλλά και των ξενοδοχείων της περιοχής της Πρέβεζας βρέθηκαν στην ημερίδα στην οποία κεντρικός ομιλητής ήταν ο περιφερειακός διευθυντής
του ΕΦΕΤ Ηπείρου, Δ. Μακεδονίας και Ιονίων Νήσων κ. Μιλτιάδης Ζήκος.

Στην ημερίδα τοποθετήθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργακος , ο Πρόεδρος του συλλόγου εστιατορων και συναφών επαγγελματιών Πρέβεζας κ. Σπύρος Κόκκαλης αλλά και ο Πρόεδρος του συλλόγου της Ένωσης Νέων Ξενοδόχων Πρέβεζας κ. Χαλκίδης.

Ο κ. Ζήκος ήταν αναλυτικός όσο αφορά τα πρωτόκολλα και τις οδηγίες που πρέπει να τηρηθούν αυστηρά από όλες τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες ώστε να υπάρχει η καλύτερη δυνατή θωράκιση αλλά και η ανάλογη προστασία των καταναλωτών- επισκεπτών. Αν και ο κ. Ζήκος έθεσε αρκετούς προβληματισμούς και ήταν ιδιαίτερα αυστηρός στον λόγο του, σίγουρα μετά την αναλυτική συζήτηση που ακολούθησε με το κοινό, τις παρεμβάσεις και τις απαντήσεις στα ερωτήματα των επαγγελματιών , βγήκαν όλοι πιο σοφοί βγαίνοντας χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία της φετινής περιόδου.

Ευχή όλων και προτροπή να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός αλλά και να τηρούνται οι οδηγίες του ΕΟΔΥ σ’ ένα πρωτόγνωρο και δύσκολο καλοκαίρι όπως το φετινό.

Την εκδήλωση- ημερίδα συντόνισε η κα Αθηνά Παππά.

 

 


Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 2890 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.