Πραγματοποιήθηκε η ενημέρωση – συζήτηση για το Οpen Mall


Πραγματοποιήθηκε χθες συζήτηση στη Θεοφάνειο Αίθουσα σχετικά με τη δημιουργία Open Mall στην Πρέβεζα.
Το Εμπορικό Επιμελητήριο Πρέβεζας συμμετέχει ως συνδικαιούχος με τον Δήμο Πρέβεζας στο αναπτυξιακού χαρακτήρα έργο «Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου» (Open Mall).
Η χωροθέτηση του έργου οριοθετείται στην περιοχή που περικλείεται από τους δρόμους Εθνικής Αντίστασης – 21ης Οκτωβρίου – Μπιζανίου συμπεριλαμβανομένων και των κάθετων οδών.
Η παρουσία του προγράμματος έγινε από τον προιστάμενο του τμήματος προγραμματισμού του Δήμου, κ.Σακκά, από την ειδική σύμβουλο του Δήμου, κ.Βασιλά αλλά και από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου, κ.Μπούρη και τον  Πρόεδρο του μεταποιητικού τμήματος του Επιμελητηρίου, κ.Γεωργάκο.
Ο προυπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται στα 1.900.000 ευρώ από τα οποία 1,5 διαχειρίζεται ο Δήμος Πρέβεζας ο οποίος είναι ο δικαιούχος του προγράμματος και 400.000 περίπου το Επιμελητήριο όπου θα χρηματοδοτήσει τις επιχειρήσεις για τα παρεμβάσεις στα καταστήματα ενώ μένει και ένα ποσό της τάξεως των 80.000 ευρώ για διάφορες πολιτιστικές δράσεις.
Στην είσοδο του Επιμελητηρίου οι καταστηματάρχες είχαν την ευκαιρία να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση για το “Open Mall”.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 22637 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.