Πραγματοποίηθηκε η εκδήλωση της τοπικής οργάνωσης του ΝΑΡ Πρέβεζας για την συμπλήρωση 30 χρόνων από την ίδρυση του ΝΑΡ

Ρεπορτάζ: Χρήστος Τσούτσης

Πραγματοποίηθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 22 Φλεβάρη η εκδήλωση της τοπικής οργάνωσης του ΝΑΡ Πρέβεζας για την συμπλήρωση 30 χρόνων από την ίδρυση του ΝΑΡ( Νέο Αριστερό Ρεύμα).

Το ΝΑΡ για την κομμουνιστική απελευθέρωση και η νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση Πρέβεζας οργάνωσαν και τίμησαν την δράση και την συμπλήρωση 30 χρόνων ζωής.

Η επετειακή εκδήλωση η οποία ήταν μαζική , πραγματοποιήθηκε στο χώρο της δημοτικής αίθουσας της πινακοθήκης στο κέντρο της πόλης , πρώην οικία Αθανασιάδη.

Κεντρικός ομλιητής της εκδήλωσης ήταν ο Αντώνης Δραγανίγος μέλος της Π.Ε του ΝΑΡ ενώ παρέμβαση έκανε ο Δημητρόπουλος Νίκος από τη νΚ.Α Ιωαννίνων.

Ο Αντώνης Δραγανίγος εστίασε στην τοποθέτηση του στην ιστορική διαδρομή του ΝΑΡ , στις συγκρούσεις, τις μάχες αλλά και το στίγμα που άφησε στο Κομμουνιστικό κίνημα στην χώρα.

Ιδική αναφορά έγινε στην αναγκαιότητα δημιουργίας νέου υποκειμένου με αναφορά στο ”Κ” και τον Κομμουνισμό στην χώρα, αλλά και η παράλληλη αναγκαιότητα δημιουργίας μετώπου.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Βαγγέλης Νάνος μέλος του ΝΑΡ Πρέβεζας.

Στο τέλος της εκδήλωσης προβλήθηκε και ένα σύντομο ιστορικό βίντεο.Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3058 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.