Πραγματοποιήθηκε Αντιφασιστική συγκέντρωση για την επέτειο δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στην πόλη της Πρέβεζας

Ρεπορτάζ: Χρήστος Τσούτσης

Το απόγευμα της Παρασκευής 18 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Πρέβεζας, αντιφασιστική συγκέντρωση και πορεία στην μνήμα του αδικοχαμένου, καλλιτέχνη και αντιφασίστα τραγουδιστή της hip-hop Παύλου Φύσσα , ο οποίος δολοφονήθηκε από το μέλος της Χρυσής Αυγής Ρουπακιά στην Αμφιάλη στην περιοχή του Κερατσινίου στο Πειραιά.

Εφτά χρόνια συμπληρώθηκαν φέτος από την δολοφονία Φύσσα με την οικογένεια , τους φίλους αλλά και το δημοκρατικό κόσμο της χώρας να απαιτεί δικαίωση απέναντι στην βαρβαρότητα και στο μίσος που έδειξε η συγκεκριμένη οργάνωση. Η συγκέντρωση η οποία είχε χαρακτήρα επίκαιρο καθώς στις 7 Οκτώβρη βγαίνει η τελική απόφαση του Προεδρείου της δίκης της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, παρά την απογευματινή βροχόπτωση, είχε συμμετοχή και από πλευράς εργαζομένων αλλά και νεολαίας. Πιο συγκεκριμένα στην συγκέντρωση – πορεία συμμετείχε η συνέλευση συντονισμού Εργαζομένων- Ανέργων Πρέβεζας, η μαθητική κίνηση ”Ανυπότακτος Μαθητής”, η Δημοτική κίνηση ”Ανυπότακτη κίνηση για τα χωριά και την πόλη της Πρέβεζας” αλλά και μεμονωμένοι εργαζόμενοι, μέλη πρωτοβάθμιων σωματείων και νέος κόσμος.

 Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3370 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.