Πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Πρέβεζας συνάντηση του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου “ΠΡΕΒΕΖΑ” με τον Δήμαρχο κ. Χρήστο Μπαΐλη

Πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Πρέβεζας συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου <ΠΡΕΒΕΖΑ> με τον Δήμαρχο κ. Χρήστο Μπαΐλη .

Σκοπός της συνάντησης η συζήτηση και ενημέρωση επί θεμάτων που είχε θέσει ο Σύλλογός μας και αφορούσαν την ομαλή λειτουργία  της πόλης και την καθημερινότητα των δημοτών.

 

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν την καθαριότητα της πόλης , την ύδρευση και αποχέτευση , τις πολεοδομικές παραβάσεις, κυρίως στο Ιστορικό Κέντρο, την εξωτερική εμφάνιση του Δημοτικού Καταστήματος, το Κοιμητήριο, την ίδρυση Ιστορικού Μουσείου στο κτίριο ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ, το κάστρο του Παντοκράτορα, τον βιολογικό καθαρισμό, το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, την Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης, το Ναυτικό Μουσείο, το κτίριο της πρώην Λέσχης Αξιωματικών φρουράς Πρέβεζας, το Νοσοκομείο, τις παιδικές χαρές, την νέα Εθνική Οδό Πρέβεζας – Αμφιλοχίας (στάδιο κατασκευής παραϊόνιας οδού) δημόσια W.C. ,το Δημοτικό καταφύγιο ζώων και τα αδέσποτα που κυκλοφορούν στην πόλη, τα Ιαματικά Λουτρά, Πολιτισμός και Πολιτιστικές δράσεις.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου αφού ενημερώθηκε από τον κ. Δήμαρχο για τα παραπάνω θέματα , στη συζήτηση που ακολούθησε ανέδειξε  μια σειρά από δυσλειτουργίες  και παραβάσεις  νόμων και δημοτικών αποφάσεων ,που υποβαθμίζουν την λειτουργία της πόλης και την ποιότητα ζωής των δημοτών και συγχρόνως προκαλούν φθορές  και καταστροφές  στη δημόσια και ιδιωτική περιουσία.

 

Παράλληλα κατέθεσε για αρκετά  από τα προς συζήτηση θέματα  τις δικές του  αυτονόητες και σύντομες προτάσεις , που αν  ληφθούν υπόψη από την δημοτική αρχή  και υπάρξει και η ανάλογη πολιτική βούληση για την υλοποίησή τους , θα βελτιωθεί προς το καλύτερο η λειτουργία και η εικόνα της πόλης  και οι πολίτες θα ασκούν πιο αποδοτικά τις υποχρεώσεις τους , αλλά και θα εισπράττουν στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό τα δικαιώματά τους.

 

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου “ΠΡΕΒΕΖΑ”Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24063 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.