Πραγματοποιήθηκε η κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας (vid)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 22/09/15 και ώρα 13:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος, η κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας.

Η κατεπείγουσα συνεδρίαση τέθηκε για τα εξής θέματα:

  • Έγκριση σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Πρέβεζας του Δήμου Πάργας και της Περιφέρειας Ηπείρου για την κατασκευή των έργων της πράξης υπό τον τίτλο: {ΕΡΓΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ, ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΛΥΜΑΤΩΝ του πρώην ΔΗΜΟΥ ΖΑΛΟΓΓΟΥ (νυν ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ) ΚΑΙ ΟΙΚΙΣΜΟΥ & ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΓΑΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ}.
  • Έγκριση 5ης /2015 έκθεσης της αρμόδιας επιτροπής επανεγγραφών – μεταγραφών νηπίων και βρεφών στους Παιδικούς Σταθμούς Δήμου Πρέβεζας για το σχολικό έτος 2015-2016.

 

Στο πρώτο θέμα ψήφισαν ναι η Δημοτική συνεργασία, η  ΑΣΥΠ, ενώ παρών ψήφισαν η Ριζοσπαστική Συνεργασία και η Δύναμη Ενότητας και η Λαϊκή Συσπείρωση είχε δικιά της πρόταση και το θέμα πέρασε κατά πλειοψηφία.

Στο δεύτερο θέμα ναι ψήφισαν η  Δημοτική Συνεργασία, η ΑΣΥΠ, η Ριζοσπαστική Συνεργασία και η Δύναμη Ενότητας ενώ η Λαϊκή Ενότητα ψήφισε κατά.

*Δείτε ΕΔΩ βίντεο με την κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας.

Βασίλης Κούρκουλας
About Βασίλης Κούρκουλας 2034 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.