Πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση των μελών του ΚΑΠΗ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 12/11/2014 και ώρα 10 π.μ., στην αίθουσα της Λαϊκής Αγοράς γενική συνέλευση των μελών του ΚΑΠΗ με σκοπό τη συνάντηση γνωριμίας με τους υπεύθυνους του Δήμου Πρέβεζας για θέματα της τρίτης ηλικίας. Στη συνέλευση βρέθηκαν αρκετά μέλη του συλλόγου, καθώς και η κ. Αγγέλη Ελευθερία, εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος για θέματα Παιδείας, Κοινωνικής Πολιτικής και Κοινωνικές Δομές και ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Μπαίλης, οι οποίοι συνομίλησαν μαζί τους και ενημερώθηκαν για τα θέματα της τρίτης ηλικίας και τα προβλήματα του ΚΑΠΗ Πρέβεζας.

Στη συνέχεια οι τόνοι ανέβηκαν όταν τέθηκε το θέμα με την καθαρίστρια για το Καπή, το οποίο όπως ακούστηκε επείγει και πρέπει να βρεθεί άμεσα μια λύση, αφού είναι θέμα υγιεινής. Τόσο ο Δήμαρχος Πρέβεζας, όσο και η κ. Αγγέλη είπαν ότι άμεσα δε μπορεί να γίνει κάτι αλλά το γρηγορότερο θα βρεθεί λύση στο θέμα.

DSC_0032

Βασίλης Κούρκουλας
About Βασίλης Κούρκουλας 2034 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.