Πλήθος πιστών στον Πανηγυρικό Εσπερινό του Αγίου Βαρνάβα στο Λούρο (φωτο)

φωτο: MagicFocus
Τον Πολιούχο και Προστάτη της Άγιο Απόστολο Βαρνάβα τίμησε σήμερα Τετάρτη 10 Ιουνίου. Στις 7.30 το απόγευμα τελέστηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός όπου χοροστάτησε και κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ.κ. Χρυσόστομος, ενώ κατανυκτική ήταν η διαδικασία της αρτοκλασίας η οποία τελείται στον εξωτερικό χώρο του Ναού.
φωτο: MagicFocus
Το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν ο Δήμαρχος Πρέβεζας, Νίκος Γεωργάκος, ο Θεμ. Αντιπεριφερειάρχης, Χρ.Γούσης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Ροπόκης, Παγγές, Σαριγιάνογλου και Αθ. Κωνσταντάκη, ο περιφερειακός σύμβουλος, Π. Φραγκούλης, ο πολιτευτής της ΝΔ Σπ.Κυριάκης, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας, δημοτικοί σύμβουλοι, πλήθος πιστών κ.α.
φωτο: MagicFocus
φωτο: MagicFocus
φωτο: MagicFocus
φωτο: MagicFocus
Αύριο ανήμερα της γιορτής του Αγίου Βαρνάβα στις 7 το πρωί θα ξεκινήσει ο Όρθρος, ενώ αμέσως μετά θα τελεστεί η Θεία Λειτουργία με κήρυγμα από Ιεροκήρυκα της Μητρόπολης.


Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3409 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.