Πλήθος κόσμου στην τελετή έναρξης του Καρναβαλιού από το Καρναβαλικό Κομιτάτο

Με ιδιαίτερη επιτυχία και με την παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 9/2, η επίσημη τελετή έναρξης του Καρναβαλιού στην Πρέβεζα, από το Καρναβαλικό Κομιτάτο στο χώρο του μικρού πάρκινγκ .
Το πρόγραμμα της τελετής έναρξης του Καρναβαλιού από το Καρναβαλικό Κομιτάτο κατά σειρά εμφάνισης περιελάμβανε 1. CARNIVAL (χορευτικό από 7 σχολές χορού και τα “Κρόταλα” να συνοδεύουν), 2. Κρόταλα (Εντυπωσιακοί μουσικοί από την Άρτα) 3. Θεατρικά σκετς από τον πολιτιστικό σύλλογο του Αγίου Θωμά. 4. Κρόταλα και Pa Bailar (Με Φαίη Σουίδα). 5. Α.Γ.Σ. “ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ” (Βάσω Ζαντραβέλη). 6. Fitness Studio (Σπυριδούλα Σιάση). 7. DANCE FLAME (Όλγα Παλάντζα) 8. χορευτικά από τον Πολιτιστικό σύλλογο “Νικόπολη” 9. Πρόγραμμα από τη σχολή χορού STEP UP 10. Χωροχώρος Έκφραση (Μαριέττα Γκούμα). 11. Υπαίθριο Αποκριάτικο Πάρτυ με μουσική από τον DJ του Κομιτάτου Κώστα Προβατά.
Να σημειώσουμε ότι το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Μαργαρώνα το Κομιτάτο διοργανώνει τον Κόκκινο Χορό με καλεσμένο τον Πασχάλη όπου θα πραγματοποιηθεί ένα πάρτι με επιτυχίες από τις δεκατίες ’60, ’70, 80, ενώ το Σάββατο 9 Μαρτίου είναι η μεγάλη παρέλαση με άρματα.


Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24060 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.