Πήρε την νίκη στα πέναλτι από την Α.Ε. Πρέβεζας ο Αυγερ. Μαραντοχωρίου (Φώτο-vid)

Διεξήχθη σήμερα Σάββατο 17 Αυγούστου και ώρα 16:00 στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας << Αθανασία Τσουμελέκα>> ο αγώνας της πρώτης φάσης του Κυπέλλου 2016-2017 της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας ανάμεσα στην Α.Ε Πρέβεζας και τον Αυγερινό Μαραντοχωρίου.

Πολλές ευκαιρίες και για τις δυο ομάδες στο πρώτο μισό του αγώνα με την γηπεδούχο να ανοίγει το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Κουτρούμπα και να παίρνει το προβάδισμα για τα αποδυτήρια.

Στο 60ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου ο Μπόμπορης ισοφάρισε το ματς (1-1) αλλά στο 65ο λεπτό ένα αυτογκόλ του Κώστα μετά από σέντρα του Νταλιάρδα έδωσε πάλι το προβάδισμα στην Ένωση(2-1).  Στο 75ο λεπτό ο Μπόμπορης με δεύτερο προσωπικό του γκολ έφερε πάλι το παιχνίδι στα ίσια (2-2).  Πολλές εναλλαγές στο σκορ, δυνατά μαρκαρίσματα και πείσμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Στο 90΄λεπτο ο Ζέρης έκανε το 3-2 αλλά με τον Χαϊδάκη να μην έχει πει την τελευταία του κουβέντα και στις καθυστερήσεις του αγώνα να διαμορφώνει το 3-3 στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση.

Στην παράταση δεν σημειώθηκε κάποιο τέρμα με τις ομάδες να οδηγούνται να οδηγούνται στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι, όπου η νεοφώτιστη ομάδα της Α ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας του Αυγερινού Μαραντοχωρίου πήρε τη νίκη με 3-4 και μαζί και την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Διαιτητής: Αλεξανδρής

Βοηθοί: Σπυράκος- Πάσχος

 

Α.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ (ΜΠΕΚΑΣ): ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ, ΠΑΝΤΑΖΗΣ, DEDI (ΤΣΟΥΤΣΗΣ), ΖΙΩΓΚΑΣ, ΖΗΣΗΣ, ΛΕΟΠΟΥΛΟΣ (ΓΚΟΥΡΑΣ), ΝΤΑΛΙΑΡΔΑΣ, ΣΚΑΜΝΕΛΟΣ, ΚΑΖΟΥΚΑΣ (ΠΟΠΟΤΑΣ), ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ, ΖΕΡΗΣ.

ΑΝΑΠΛ/ΤΙΚΟΙ: ΚΩΣΤΗΣ, ΠΟΠΟΤΑΣ, ΓΚΟΥΡΑΣ, ΣΑΚΚΑΣ, ΚΕΤΙΚΟΓΛΟΥ, ΤΣΟΥΤΣΗΣ, DEDI.

ΑΥΓΕΡ. ΜΑΡΑΝΤΩΧΩΡΙΟΥ (ΠΑΛΑΙΟΓΙΑΝΝΗΣ): ΜΗΤΣΙΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ (ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ), ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ (ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ), ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΜΠΟΜΠΟΡΗΣ, ΧΑΙΔΑΚΗΣ, ZACE, ΚΩΣΤΑΣ, ΔΗΜΑΣ Θ., ΔΗΜΑΣ Χ. (ΠΑΛΑΙΟΓΙΑΝΝΗΣ), ΛΙΟΤΣΟΣ.

ΑΝΑΠΛ/ΤΙΚΟΙ: ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ, ΠΑΞΙΝΟΣ, ΠΑΛΑΙΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΚΛΗΡΟΣ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΣ.

 

aeprevezasaygmarantoxorikupellodekaeksidekaefta-1 aeprevezasaygmarantoxorikupellodekaeksidekaefta-2 aeprevezasaygmarantoxorikupellodekaeksidekaefta-3 aeprevezasaygmarantoxorikupellodekaeksidekaefta-4 aeprevezasaygmarantoxorikupellodekaeksidekaefta-5 aeprevezasaygmarantoxorikupellodekaeksidekaefta-6 aeprevezasaygmarantoxorikupellodekaeksidekaefta-7 aeprevezasaygmarantoxorikupellodekaeksidekaefta-8 aeprevezasaygmarantoxorikupellodekaeksidekaefta-9 aeprevezasaygmarantoxorikupellodekaeksidekaefta-10 aeprevezasaygmarantoxorikupellodekaeksidekaefta-11 aeprevezasaygmarantoxorikupellodekaeksidekaefta-12 aeprevezasaygmarantoxorikupellodekaeksidekaefta-13 aeprevezasaygmarantoxorikupellodekaeksidekaefta-14 aeprevezasaygmarantoxorikupellodekaeksidekaefta-15 aeprevezasaygmarantoxorikupellodekaeksidekaefta-16 aeprevezasaygmarantoxorikupellodekaeksidekaefta-17 aeprevezasaygmarantoxorikupellodekaeksidekaefta-18 aeprevezasaygmarantoxorikupellodekaeksidekaefta-19 aeprevezasaygmarantoxorikupellodekaeksidekaefta-20 aeprevezasaygmarantoxorikupellodekaeksidekaefta-21 aeprevezasaygmarantoxorikupellodekaeksidekaefta-22 aeprevezasaygmarantoxorikupellodekaeksidekaefta-23 aeprevezasaygmarantoxorikupellodekaeksidekaefta-24 aeprevezasaygmarantoxorikupellodekaeksidekaefta-25 aeprevezasaygmarantoxorikupellodekaeksidekaefta-26 aeprevezasaygmarantoxorikupellodekaeksidekaefta-27 aeprevezasaygmarantoxorikupellodekaeksidekaefta-28 aeprevezasaygmarantoxorikupellodekaeksidekaefta-29 aeprevezasaygmarantoxorikupellodekaeksidekaefta-30 aeprevezasaygmarantoxorikupellodekaeksidekaefta-31 aeprevezasaygmarantoxorikupellodekaeksidekaefta-32 aeprevezasaygmarantoxorikupellodekaeksidekaefta-33 aeprevezasaygmarantoxorikupellodekaeksidekaefta-34 aeprevezasaygmarantoxorikupellodekaeksidekaefta-35 aeprevezasaygmarantoxorikupellodekaeksidekaefta-36 aeprevezasaygmarantoxorikupellodekaeksidekaefta-37 aeprevezasaygmarantoxorikupellodekaeksidekaefta-38 aeprevezasaygmarantoxorikupellodekaeksidekaefta-39 aeprevezasaygmarantoxorikupellodekaeksidekaefta-40 aeprevezasaygmarantoxorikupellodekaeksidekaefta-41 aeprevezasaygmarantoxorikupellodekaeksidekaefta-42 aeprevezasaygmarantoxorikupellodekaeksidekaefta-43 aeprevezasaygmarantoxorikupellodekaeksidekaefta-44 aeprevezasaygmarantoxorikupellodekaeksidekaefta-45 aeprevezasaygmarantoxorikupellodekaeksidekaefta-46 aeprevezasaygmarantoxorikupellodekaeksidekaefta-47 aeprevezasaygmarantoxorikupellodekaeksidekaefta-48 aeprevezasaygmarantoxorikupellodekaeksidekaefta-49 aeprevezasaygmarantoxorikupellodekaeksidekaefta-50 aeprevezasaygmarantoxorikupellodekaeksidekaefta-51 aeprevezasaygmarantoxorikupellodekaeksidekaefta-52Βασίλης Κούρκουλας
About Βασίλης Κούρκουλας 2034 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.