Ποιοί εκλέγονται στη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 26/06/2016, διεξήχθησαν οι εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ν. Πρέβεζας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας, όλα τα μέλη και τους φίλους της παράταξης, που συμμετείχαν στις εκλογές αλλά και να ζητήσουμε συγνώμη από όλους εκείνους που επιθυμούσαν να έρθουν αλλά δεν ενημερώθηκαν εγκαίρως, λόγω οργανωτικών δυσλειτουργιών.

13509665_10208277183905461_1258887225_o

Παρόλα αυτά, η συμμετοχή κρίνεται ως ικανοποιητική  καθώς  κυμάνθηκε  στους 238 ψηφίσαντες, ενώ κατορθώθηκε να στηθούν κάλπες σε όλους του Καλικρατικούς Δήμους του Νομού.  Διαψεύδονται  λοιπόν οι Κασσάνδρες, εντός ή εκτός χώρου, που έτρεφαν  διακαώς την επιθυμία της μη διεξαγωγής των διαδικασιών. Άλλωστε, οι υποτιθέμενοι «ηγεμονεύοντες» του χώρου της Κεντροαριστεράς , παρουσία Υφυπουργού , δεν κατόρθωσαν σε πολιτική-κομματική διαδικασία να ξεπεράσουν τις πενήντα παρουσίες.

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή για τη χώρα, κατά την οποία οι ηγεσίες των δύο κυρίαρχων πόλων του πολιτικού συστήματος διαγκωνίζονται , μέσω επικοινωνιακών αυτοματισμών, σε έναν επικίνδυνο δυϊσμό, προβάλει ως αναγκαιότητα η αναδιάταξη της Κεντροαριστεράς, η αποβολή παλαιών συμπλεγμάτων και νοοτροπιών και η συντεταγμένη προσπάθεια με όρους μέλλοντος

.  Για τη Νομαρχιακή Επιτροπή εκλέγονται:

Αγόρου Μαρία

Βαρτελάτος Ανδρέας

Ζήσης Ευάγγελος

Κετίκογλου Θεόφιλος

Κώτσης Μιχαήλ

Κώτσιου Μαρία

Νταλαγιάννης Αντώνιος

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23856 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.