Περιοδεία της Υπ. βουλευτή ΝΔ Δήμητρας Ραβανού σε Αστυνομική Διεύθυνση, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Λιμεναρχείο Πρέβεζας

Την Αστυνομική Διεύθυνση  την Πυροσβεστική  Υπηρεσία και το Λιμεναρχείο Πρέβεζας  επισκέφθηκε  η  Υπ βουλευτής ΝΔ Πρέβεζας Δήμητρα Ιωάννη Ραβανού . Στην συνάντηση  συζητήθηκαν διαφορά θέματα και προβλήματα των Υπηρεσιών της Π.Ε. Πρέβεζας με τους 1 )διευθυντή της ΑΔ Πρέβεζας Κο Π. Νίκου   2) τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κο Αθ. Μικρούλη και την Λιμενάρχη Πρέβεζας Κα Σ. Μαργέλη .

Επίσης συναντήθηκε με το προσωπικό και των 3 υπηρεσιών  . Η Δήμητρα Ιωάννη Ραβανού  αναφέρθηκε ότι οι υπηρεσίες  δεν έχουν τον ανάλογο  ανθρώπινο δυναμικό   που τις αντιστοιχούν με αποτέλεσμα τα στελέχη των υπηρεσιών αυτών να καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να λειτουργήσουν .

Δήλωσε ακόμα  ότι  με την καινούρια κυβέρνηση που θα προκύψει στις επερχόμενες εκλογές της 7 / 7 / 2019 θα ζητήσει την περεταίρω στελέχωσή με ανθρώπινο δυναμικό αλλά και τον απαιτούμενο εξοπλισμό που απαιτείτε για κάθε μία που θα συμβάλει στην καλύτερη λειτουργία τους .

Τέλος η Υπ βουλευτής ΝΔ Πρέβεζας Δήμητρα Ιωάννη Ραβανού ευχαρίστησε   τα στελέχη των  υπηρεσιών και ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο τους .Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3090 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.