Περιοδεία στο ν. Πρέβεζας πραγματοποίησε ο υφυπουργός Εργασίας και υποψήφιος βουλευτής νομού Πρεβέζης, Κώστας Μπάρκας

Περιοδεία στην εκλογική του Περιφέρεια πραγματοποίησε τις προηγούμενες μέρες ο υφυπουργός Εργασίας και υποψήφιος βουλευτής νομού Πρεβέζης, Κώστας Μπάρκας. Ο κ. Μπάρκας βρέθηκε σε Λούτσα, Βρυσούλα, Αρχάγγελο, Χειμαδιό, Κανάλι, Ριζά, Νέα Σαμψούντα, Νέα Κερασούντα, Μιχαλίτσι, Στεφάνη, Μύτικα, Νικόπολη, Καναλάκι και Πέτρα. Είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με φίλους και πολίτες για τα προβλήματα των επιμέρους τόπων, τα ζητήματα του νομού αλλά και το έργο της Κυβέρνησης τόσο στην περιοχή όσο και συνολικά στην επικράτεια. Συζήτησε, επίσης, με τους κατοίκους και συντοπίτες του για την διακύβευση των εκλογών της 7ης Ιούλη και τα δύο αντιπαραθετικά προγράμματα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και της ΝΔ, με το πρώτο να περιστρέφεται γύρω από την δίκαιη ανάπτυξη, την προστασία της εργασίας και το βάθεμα της Δημοκρατίας και το δεύτερο να επιδιώκει την επιστροφή στην μνημονιακή πραγματικότητα των πολιτικών λιτότητας και οικονομικής ευρωστίας για τους λίγους και εκλεκτούς.

Ο κ. Μπάρκας θα συνεχίσει να περιοδεύει στην εκλογική του Περιφέρεια μαζί με μέλη, φίλους και συνυποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική συμμαχία, σε μία προσπάθεια να βρεθεί όσο πιο κοντά γίνεται σε κάθε γωνιά του νομού Πρεβέζης, με στόχο να επικοινωνήσει τα πεπραγμένα της κυβέρνησης μέχρι σήμερα, να μοιραστεί το όραμα και το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την επόμενη μέρα, αλλά και να αφουγκραστεί ξανά τα προβλήματα των ανθρώπων του τόπου του.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23850 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.