Παρουσία της γυμνάστριας προπονήτριας του συλλόγου ΑΓΣ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ Βάσως Ζαντραβέλη στην σχολή προπονητών ”Γυμναστική για όλους” της ΓΓΑ στην Θεσσαλονίκη.

Η προπονήτρια του συλλόγου μας  Ζαντραβέλη Βασιλική  παρακολούθησε την σχολή προπονητών  Γυμναστική  για  όλους της ΓΓΑ στην Θεσσαλονίκη από τις 18 έως και 29 Αυγούστου που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας .

Σε αυτήν τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα  σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για να διασφαλιστεί η προστασία όλων  από την νόσο covib -19 δίδαξαν έμπειροι προπονητές .

Οι εκπαυδευτές  ήταν  Γιαννουλίδης  Δημήτρης υπεύθυνος ανάπτυξης –ομοσπονδιακός προπονητής Ενόργανης  Γυμναστικής-Κοσμίδου Ευδοξία καθηγήτρια στο ΤΕΦΦΑ Θες/κης  στην ειδικότητα της ρυθμικής γυμναστικής υπεύθυνη ανάπτυξης της ρυθμικής γυμναστικής – ο κύριος Μάρτος Γιάννης  δάσκαλος μπαλέτου –χορογράφος – η κυρία Μπούρα Σοφία διεθνής κριτής ρυθμικής γυμναστικής και κριτής στην Γυμναστική για όλους .Διευθύντρια της σχολής της Θεσ/κης η κυρία Σμαρώ Μήτσα ομοσπονδιακή προπονήτρια ενόργανης γυμναστικής   και γενική διευθύντρια όλων των σχολών η κυρία Μαρία Παπαδοπόυλου.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από  την ΓΓΑ μαζί με την ΕΓΟ ελληνική γυμναστική Ομοσπονδία .

Ευχάριστη έκπληξη η παρουσία του χρυσού ολυμπιονίκη Ιωάννη Μελισσανίδη που μίλησε στους φοιτούντες στην σχολή για την εμπειρία του σαν αθλητής και ολυμπιονίκης.

 Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 2893 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.