Παρουσία πλήθους κόσμου η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής “Αντιθέσεις” της Σπυριδούλας Γεωργοκίτσου

Η παρουσίαση της πρώτης ποιητικής συλλογής της Σπυριδούλας Γεωργοκίτσου “Αντιθέσεις” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις “Πηγή” παρουσιάστηκε το απόγευμα της Κυριακής, στον αύλειο χώρο του Ναυτικού Μουσείου παρουσία πλήθους κόσμου.

Για την ποιητική συλλογή μίλησαν η εντεταλμένη σύμβουλος Δήμου Πρέβεζας για θέματα πολιτισμού και Φιλόλογος η κ. Ελευθερία Αγγέλη, ο Δικηγόρος, κ. Βασίλης Γιάπρος και ο Ιατρός και Ποιητής ο κ. Θωμάς Ιωάννου. Ποιήματα από την συλλογή απήγγειλε ο Διδάκτωρ Φιλολογίας Κοσμάς Κοψάρης. Τα ποιήματα “ντύθηκαν” μουσικά από τον Κώστα Αντύπα, ενώ ερμήνευσε και μελοποιημένη ποίηση του Κώστα Καρυωτάκη.

Η παρουσίαση ήταν ένα διάλογος με το ίδιο το κείμενο, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού για την Πρεβεζάνα ποιήτρια που «ανοίγει τα φτερά της» και στον κόσμο της ποίησης. Η Σπυριδούλα Γεωργοκίτσου με το δικό της ξεχωριστό- συγκινητικό τρόπο εξέφρασε στους παρευρισκόμενους τις σκέψεις της αλλά και τις ευχαριστίες της, ενώ την πρώτη της αυτή ποιητική συλλογή την αφιέρωσε στη γιαγιά της που έχει φύγει από τη ζωή, στους γονείς της καθώς και στο δημοσιογράφο Δημήτρη Λούπα που έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο του 2018. Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η Δημοσιογράφος Αθηνά Παππά .

Να σημειωθεί τέλος ότι η Σπυριδούλα Γεωργοκίτσου εκτός από Φιλόλογος που είναι και έχει το δικό της φροντιστήριο φιλολογικών μαθημάτων μεταξύ άλλων έχει και τη δική της εκπομπή με τίτλο “Αντιθέσεις” στη Δημοτική Ραδιοφωνία.

Πηγή: Δημοτική ΡαδιοφωνίαΟμάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23990 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.