Παρέμβαση Σ. Γιαννάκη για τον Τομέα ΕΚΑΒ Μεσοποτάμου

Ο Βουλευτής Ν.Δ. Ν.Πρέβεζας, κ.Στέργιος Γιαννάκης μόλις πληροφορήθηκε την αναστάτωση που προκλήθηκε στην τοπική κοινωνία του Δήμου Πάργας, για ενδεχόμενο κλείσιμο του τομέα ΕΚΑΒ Μεσοποτάμου, έπειτα από την ανακοίνωση που εξέδωσε το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας καταγγέλλοντας την προηγούμενη Διοίκηση του ΕΚΑΒ για προχειρότητα στη δημιουργία του Τομέα ΕΚΑΒ Μεσοποτάμου, έκανε την εξής δήλωση:

Είναι τουλάχιστον απαράδεκτος ο τρόπος που η προηγούμενη κυβέρνηση χειρίστηκε ένα τόσο λεπτό και συνάμα ευαίσθητο θέμα, που έχει να κάνει με την ανθρώπινη ζωή, διότι στον χώρο της Υγείας δεν χωράει η Πολιτική του χειροκροτήματος και της ψηφοθηρίας. Η Κυβέρνηση του Σύριζα λειτούργησε τον Τομέα ΕΚΑΒ στο Μεσοπόταμο με προχειρότητα και χωρίς κανέναν σχεδιασμό για την αυριανή μέρα με αποτέλεσμα σήμερα να κινδυνεύει με κλείσιμο αφού δεν υπάρχει οργανική θέση.

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του Βουλευτή κ.Στέργιου Γιαννάκη και του Δήμαρχου Πάργας, κ.Νικόλαου Ζαχαριά, τον διαβεβαίωσε πως έπειτα από επικοινωνία που είχε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος με τον Διευθυντή της 7ης Περιφέρειας του ΕΚΑΒ, κ.Βασίλειο Παπαδιώτη, ότι σύντομα θα καλυφθούν οι θέσεις για την εύρυθμη λειτουργία του Τομέα ΕΚΑΒ στο Μεσοπόταμο.

Οι προσπάθειες του Βουλευτή κ.Γιαννάκη και κατόπιν συνεννοήσεως με το Υπουργείο Υγείας κινούνται στην κάλυψη μόνιμης θέσης για την ορθή και σωστή λειτουργία του Τομέα ΕΚΑΒ Μεσοποτάμου.

Από το γραφείο τύπου
Του Βουλευτή
Στέργιου ΓιαννάκηΜιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3057 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.