“Πάρε το κόμμα στα χέρια σου” – Πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συνεδρίαση του Διευρυμένου οργάνου της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας (φωτογραφίες)

Ρεπορτάζ, φωτογραφίες: Χρήστος Τσούτσης

Πραγματοποιήθηκε εχτές Δευτέρα 4/11 το απόγευμα η ανοιχτή συνεδρίαση του Διευρυμένου οργάνου της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας στην Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης.

Παρουσία νέων μελών, εκπροσώπων των οργανώσεων της επαρχίας του ν. Πρεβέζης οι εισηγητές της συνεδρίασης κ. Μπάρκας Βουλευτής ν. Πρεβέζης του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υφυπουργός, αλλά και ο κ. Πολιτίδης μέλος της Κ.Ε του κόμματος αναφέρθηκαν διεξοδικά στις δράσεις του επόμενου διαστήματος και στην εμπλοκή νέων μελών στο δρόμο προς την διεξαγωγή συνεδρίου του κόμματος της Αξιωμ. Αντιπολίτευσης μέχρι τις αρχές της άνοιξης του νέου έτους.

Η συζήτηση που ακολούθησε μετά τις εισηγήσεις εμπεριείχε αυτοκριτική για επιλογές προσώπων και τοπικά που στήριξε το κόμμα το προηγούμενο διάστημα , ενώ δεν έλειψαν προτάσεις και ιδέες για δράσεις σε επίπεδο νομού που θα τονίζουν και θα αναδεικνύουν το σύνθημα της νέας καμπάνιας του κόμματος “Πάρε το κόμμα στα χέρια σου…”.

Επίσης στο τέλος της συζήτησης που έγινε σε θετικό κλίμα, υπήρξε ενημέρωση για κεντρική εκδήλωση που θα διοργανωθεί στην Πρέβεζα στα τέλη Νοεμβρίου με κεντρικούς ομιλητές τον κ. Τσακαλώτο, πρώην υπουργό Οικονομικών και νυν κοιν. εκπρόσωπο του κόμματος και την κα. Ξενογιανακοπούλου επίσης κοιν. εκπρόσωπο του κόμματος. Τέτοιες εκδηλώσεις γίνονται κατά κόρον το τελευταίο διάστημα ανά τη χώρα από το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3347 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.