Παράσταση του Σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ, Δημοσίου, ΟΑΕΕ, του Σωματείου Ιδιωτικών υπαλλήλων και μέλών του συλλόγου εργαζομένων Νοσοκομείου Πρέβεζας στο Γ. Νοσοκομείο Πρέβεζας

Σήμερα 22/03/2019 τα Σωματείο συνταξιούχων ΙΚΑ, Δημοσίου, ΟΑΕΕ, το Σωματείο Ιδιωτικών υπαλλήλων και μέλη του συλλόγου εργαζομένων Νοσοκομείου Πρέβεζας πραγματοποίησαν συγκέντρωση στο προαύλιο του νοσοκομείου και παρέμβαση στην διοίκηση του νοσοκομείου διαμαρτυρόμενοι  για τις συνθήκες που επικρατούν στις δομές Υγείας και για τις πολιτικές που ακολουθούνται οι οποίες μετατρέπουν τα νοσοκομεία σε επιχειρήσεις και υποβιβάζουν συνεχώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Συγκεκριμένα στην παρέμβαση που έγινε στην διοίκηση τονίστηκε το γεγονός πως η υποστελέχωση του νοσοκομείου έχει σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία των φτωχών λαϊκών στρωμάτων όπως είναι οι συνταξιούχοι, οι οποίοι λόγω των αλλεπάλληλων μειώσεων στην σύνταξή τους αδυνατούν παντελώς οικονομικά να προσφύγουν σε ιδιώτες γιατρούς με αποτέλεσμα πολλές φορές όταν χρειάζονται γιατρό ειδικότητας που δεν υπάρχει στις δημόσιες δομές, να μένουν χωρίς ιατρική βοήθεια.

Τέλος συνταξιούχοι/μέλη των σωματείων επισήμαναν πως δεν πρόκειται να καθίσουν με σταυρωμένα τα χέρια και πως με την οργανωμένη πάλη τους και σε συντονισμό με μια σειρά από σωματεία θα συνεχίζουν να διεκδικούν ποιοτικές υπηρεσίες Υγείας τόσο για τους συνταξιούχους, όσο και για όλο το λαό.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 22770 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.