Παράσταση διαμαρτυρίας στον ΟΑΕΔ με πρωτοβουλία της Επιτροπής Αγώνα Επισιτισμού-Τουρισμού-Διανομέων Πρέβεζας

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 10/6 έξω από τον ΟΑΕΔ με πρωτοβουλία της Επιτροπής Αγώνα Επισιτισμού-Τουρισμού-Διανομέων Πρέβεζας.

Τα μέλη της Επιτροπής επέδωσαν ψήφισμα με τα αιτήματα των εργαζομένων που ζούν όλο αυτό το διάστημα μέσα στην ανασφάλεια και την αγωνία για το τι μέλλει γενέσθαι με τις θέσεις εργασίας των εργαζομένων ως εποχικών στον Τουρισμό που βρίσκονται κυριολεκτικά στον αέρα, καθώς καμμία ουσιαστική μέριμνα από την πλευρά της κυβέρνησης δεν υπάρχει για το πόσες θέσεις εργασίας θα καλυφθούν.

Απαίτησαν να μη μείνει κανένας συνάδελφος χωρίς εισόδημα,το επίδομα ανεργίας να δοθεί σε όλους τους άνεργους χωρίς κανένα πλαφόν,χωρίς όρους και προϋποθέσεις,να επαναπροσληφθούν όλοι οι εποχικοί εργαζόμενοι,να μην υπάρξουν αρνητικές μεταβολές στις κλαδικές συμβάσεις εργασίας.

Τέλος κάλεσαν τους εργαζόμενους του κλάδου να συμμετάσχουν μαζικά στο Συλλαλητήριο που διοργανώνουν τα σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ την Πέμπτη 11/6,στις 7.30μμ,έξω από τα δικαστήρια Πρέβεζας με σύνθημα: Πληρώσαμε πολλά.δε θα πληρώσουμε ξανά τη νέα κρίση.Να πληρώσουν κράτος και εργοδοσία.

 Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 2849 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.