Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας από εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Πρέβεζας και ο Σύλλογος Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Νομού Πρέβεζας πραγματοποίησαν σήμερα Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 και ώρα 13:30 μ.μ παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας και συναντήθηκαν με το Διευθυντή κ. Καμπουράκη για να καταθέσουν τα αιτήματα τους.

Συγκεντρώθηκαν με πανό στην είσοδο της δευτεροβάθμιας προβάλλοντας κάποια από τα αιτήματα τους όπως πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα στους αναπληρωτές, τη ανάγκη για κατάργηση της τροπολογίας  που φηφίστηκε για τον ευαίσθητο χώρο της ειδικής αγωγής, μόνιμο διορισμό των αναπληρωτών Ειδικής Αγωγής και αύξηση των δαπανών για την παιδεία.

Ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κ. Καμπουράκης  έδειξε να συμμερίζεται τα προβλήματα τους και υποσχέθηκε να τα προωθήσει κι αυτός στη συνέχεια στο Υπουργείο.Βασίλης Κούρκουλας
About Βασίλης Κούρκουλας 2034 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.