Παραιτήθηκε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Πρέβεζας Μίλτος Παππάς- Διαμαρτύρεται για τα “εντέλλεσθε” της 6ης ΥΠΕ για κάλυψη εφημεριών του νοσοκομείου Λευκάδας (βίντεο)

Την παραίτηση του από διοικητής του Νοσοκομείου Πρέβεζας ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ο διοικητής του Νοσοκομείου Πρέβεζας Μίλτος Παππάς.

Στην συνέντευξή του αφού αναφέρθηκε αναλυτικά σε  όσα έχουν γίνει στη θητεία του στο νοσοκομείο Πρέβεζας, στις θέσεις των γιατρών αλλά και στην ενεργειακή αναβάθμιση του νοσοκομείου που σχεδιάζεται, ανακοίνωσε ότι παραιτείται από διοικητής, σε μια κίνηση που έχει κυρίως  χαρακτήρα διαμαρτυρίας για τις τελευταίες εξελίξεις στο Νοσοκομείο Πρέβεζας, αναφορικά με τα εντελλεσθε της 6ης ΥΠΕ για κάλυψη εφημεριών του Νοσοκομείου Λευκάδας:

“Το χρονικό διάστημα 2016-2019 δεν υπήρξαν ποτέ εντέλλεσθε από την ΥΠΕ στο Νοσοκομείο Πρέβεζας. Τα εντέλλεσθε που υπήρχαν  τα έκανα εγώ που είχα δικαίωμα, για να καλύψω εφημεριακές ανάγκες για το καλό του κόσμου,  όταν ερχόταν εδώ να έβλεπε παιδίατρο, να έβλεπε παθολόγο, ήμουν αναγκασμένος κι αυτό εφαρμόστηκε.

Εντέλλεσθε από την 6η ΥΠΕ σημαίνει να φύγουν γιατροί από το Νοσοκομείο της Πρέβεζας και να πάνε κάπου αλλού. Δυστυχώς την τελευταία εβδομάδα είχαμε δύο εντέλλεσθε, ένα για τους καρδιολόγους,(…)  αλλά και εντέλλεσθε για τους αναισθησιολόγους.(…)

Στην πρόσληψη του τελευταίου επικουρικού ιατρού μας ήρθε εντέλλεσθε να πάει στη Λευκάδα. Αυτό για εμάς είναι αδιανόητο. Πρώτον είναι παράνομο! Όταν το Νοσοκομείο Πρέβεζας προβαίνει σε πρόσληψη επικουρικού ιατρού, τον πληρώνει το ίδιο το Νοσοκομείο , άρα δεν έχει κανένας δικαίωμα να πάρει και να μεταφέρει αυτόν τον γιατρό και οποιονδήποτε επικουρικό γιατρό, ο οποίος επιβαρύνει τον προϋπολογισμό του Νοσοκομείου και όχι το γενικό λογιστήριο του κράτους.

Τέτοιες συμπεριφορές και  παρεμβάσεις στο έργο μας για μένα είναι ανεπίτρεπτες και σήμερα για το λόγο αυτό θα υποβάλλω την παραίτησή μου από διοικητής του Νοσοκομείου Πρέβεζας και αναμένω την αποδοχή της από τον Υπουργό. Δυστυχώς δεν είχε καλό τέλος.” 

Ο ίδιος μάλιστα με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρει:

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη τύπου και τη δήλωση παραίτησης του Διοικητή του Γ. Ν. Πρέβεζας Μιλτιάδη Παππά:

 


Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23988 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.