Παραιτήθηκε η Παρθενία Καζάκου από την παράταξη Μπαϊλη

Την ανεξαρτητοποίησή της από την παράταξη του Δημάρχου Πρέβεζας Χρήστου Μπαϊλη ανακοίνωσε στην χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας η δημοτική σύμβουλος και τέως πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Παρθενία Καζάκου, η οποία αναφέρθηκε στα ερωτήματα που επανειλημμένα έχει θέσει στον πρόεδρο του Δ. Λιμενικού Ταμείου χωρίς -όπως ανέφερε- να έχει λάβει απαντήσεις.

Η κα Καζάκου μάλιστα αναφέρθηκε αναλυτικά στο αίτημα που έχει κάνει για να λάβει συγκεκριμένες απαντήσεις από τον κ Συγκούνα,  άσκησε κριτική στην στάση που ο δήμαρχος έχει κρατήσει σημειώνοντας “Εσείς που ήσασταν ο κατεξοχήν αρμόδιος, ήσασταν απών κ. Δήμαρχε. Μετά από όλα αυτά, επειδή υπάρχει στους ανθρώπους κάτι που λέγεται αξιοπρέπεια, ούτε πουλιέται, ούτε αγοράζεται, παραιτούμε από την παράταξη «Δημοτική Συνεργασία» της Δημοτικής Αρχής που η ίδια εκεί με οδήγησε και παραμένω ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος σεβόμενοι τους συμπολίτες που με τίμησαν.  με την ψήφο τους .

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στην κα Καζάκου καλή επιτυχία σε ό,τι και αν κάνει ενώ τόνισε ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στη διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου.

Παράλληλα ανέβηκαν οι τόνοι καθώς ο δημοτικός σύμβουλος κ Δημήτρης Αυδίκος σημείωσε σε σχέση με όσα ανέφερε η κα Καζάκου για το Λιμενικό ταμείο “Ίσως είναι καλύτερα αυτά να τα συζητάγαμε σε ένα ξεχωριστό Δημοτικό Συμβούλιο. Εγώ αυτό πιστεύω. Να μπει σαν θέμα στο Δημοτικό  Συμβούλιο” πρόταση την οποία και ο κ Σταύρος Αμάραντος επανέλαβε ζητώντας να συζητηθεί το θέμα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο: “Εάν δεν υπάρχει αντίρρηση να το βάλουμε σε ψηφοφορία” και ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

Πρ. Δημοτικού συμβουλίου Κοσμάς Κορωναίος: Δεν χρειάζεται καμία απόφαση, θα ακολουθηθεί ο κανονισμός.
Στ. Αμάραντος: Μα υπάρχει πρόταση. Έχεις πρόταση κ. Αυδίκο ή την αποσύρεις;
Δημ. Αυδίκος: Αφού η Δημοτική Αρχή λέει ότι θα το θέσει το θέμα, στο επόμενο ή στο μεθεπόμενο…
Στ. Αμάραντος (προς Κορωναίο): Βάλτο σε ψηφοφορία
Κ. Κορωναίος: Η διαδικασία δεν λέει κάτι τέτοιο
Δήμαρχος Τι θέλετε κ. Αμάραντε; Εκμεταλλεύεστε για να επωφεληθείτε προεκλογικά…
Βαγγέλης Ροπόκης (προς Δημ. Αυδίκο): Κάνεις πρόταση ή δεν κάνεις; Τί κάνεις κωλοτούμπα αμέσως; Έκανες το λάθος θα βγεις και από πάνω. Παρόλο που είσαι Σύμβουλος τόσα χρόνια, δεν ξέρεις πώς να το χειριστείς

Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 1693 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.