Παντελής Καψής στον Prisma 91,6: “Δεν μπορεί να καταλάβει κανείς πώς το κατάφεραν τέτοιο φιάσκο στη ΝΔ”

O δημοσιογράφος και πρώην υπουργός κ Παντελής Καψής μίλησε στην εκπομπή του Κώστα Καζαντζίδη στον Prisma 91,6 και σχολίασε όσα συμβαίνουν στο χώρο της Αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά το “φιάσκο” της εκλογικής διαδικασίας για την προεδρεία του κόμματος αλλά και τις κυβερνητικές πολιτικές και τις δηλώσεις του πρωθυπουργού που ζητάει συναίνεση.

“Για τη ΝΔ είναι πολύ λυπηρό να βλέπουμε τέτοια φαινόμενα. Και το επίπεδο της αντιπαράθεσης μεταξύ των τεσσάρων είναι πολύ χαμηλό και αυτό το φιάσκο ήταν εντελώς ακατανόητο. Ένα μεγάλο κόμμα να μην μπορεί να κάνει εκλογές είναι εντυπωσιακό. δεν μπορεί να καταλάβει κανείς πώς το κατάφεραν τέτοιο φιάσκο. φαντάζομαι ότι θα κάνουν κάποια στιγμή εκλογές αλλά έχει χαλάσει τόσο το κλίμα που κάποιοι μιλούν ακόμη και για διάσπαση”  σχολίασε.

Ο Παντελής Καψής σχολίασε την συνέντευξη Τσίπρα και ανέφερε: “ένας πρωθυπουργός ο οποίος 5 χρόνια τώρα είναι ο κήρυκας της μη συναίνεσης και αδιάλλακτης αντιπολίτευσης με θέσεις εξωπραγματικές ξαφνικά αλλάζει σκοπό και λέει να τα βρούμε στα μεγάλα θέματα σε αυτούς που κατηγορούσε από γερμανοτσολιάδες μέχρι διαπλεκόμενοι…” και συνεχίζει “την επομένη των εκλογών κάνει κυβέρνηση με τον Καμμένο, ένα ακροδεξιό κόμμα, μια παράφυση συνεργασία και τώρα που ξεφτίζει η κυβερνητική πλειοψηφία ανακαλύπτει τα καλά της συναίνεσης.”

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24063 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.