ΠΑΜΕ: Παράσταση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 8 Γενάρη στη ΔΕΗ

Μπλόκο στην αντιλαϊκή πολιτική.

Κανένα εργατικό και λαϊκό σπίτι χωρίς ρεύμα!

Όλοι στην παράσταση διαμαρτυρίας

 την Παρασκευή 8 Γενάρη στις 11 π.μ. στη ΔΕΗ.

 

Τις τελευταίες εβδομάδες η Διοίκηση της ΔΕΗ, υλοποιώντας την κυβερνητική πολιτική, προβαίνει σε μαζικές διακοπές ρεύματος. Την ίδια στιγμή που συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ σχεδιάζει νέες εκπτώσεις στο ρεύμα που προορίζεται για τους επιχειρηματικούς ομίλους, νέες φοροαπαλλαγές και προνόμια για το κεφάλαιο, η επίθεση στα εργατικά – λαϊκά στρώματα δεν έχει τελειωμό.

Η φοροεπιδρομή, τα χαράτσια, οι περικοπές στους μισθούς και τις συντάξεις, η νέα επίθεση στα ασφαλιστικά μας δικαιώματα, αλλά και η αύξηση της  ανεργίας  που μαστίζει τους εργαζόμενους, έχουν ως αποτέλεσμα τα λαϊκά νοικοκυριά να μην μπορούν να ανταποκριθούν στα αυξημένα τιμολόγια της ΔΕΗ.

Αφού κυβέρνηση και επιχειρηματικοί όμιλοι απειλούν να σου πάρουν το σπίτι, θα σου αφήσουν το ρολόι της ΔΕΗ;

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, να μην σκύψουν το κεφάλι, να σπάσουν τη μοιρολατρία και να δώσουν μαχητική αγωνιστική απάντηση στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης της Ε.Ε . Οργανωμένα μέσα από τα Σωματεία μας, την επιτροπή Αλληλεγγύης του ΠΑΜΕ και τις Λαϊκές Επιτροπές σε κάθε γειτονιά να μπλοκάρουμε τα αντιλαϊκά μέτρα.

Η Γραμματεία Πρέβεζας του ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους άνεργους, τις γυναίκες και τους νέους της περιοχής μας σε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ στην Πρέβεζα, την Παρασκευή 8 Γενάρη στις 11 π.μ.

 

Γραμματεία Πρέβεζας του ΠΑΜΕ

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 22704 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.