ΠΑΜΕ: Καλούμε τα σωματεία, τους εργαζόμενους να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στους εργαζόμενους της “ΤΡΙΚΑΤ”

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το πρωί του Σαββάτου 3/12 εργαζόμενοι της εταιρίας ΤΡΙΚΑΤ ΑΕΚΤΕ(ΓΑΝΤΖΟΥΛΑ) που έχει αναλάβει την εκτέλεση έργων για λογαριασμό της ΔΕΔΔΗΕ, στις περιοχές Άρτας – Πρέβεζας – Λευκάδας.

Οι συγκεντρωμένοι βρέθηκαν στο Πανόραμα Μονολιθίου στην Πρέβεζα, όπου ο εργολάβος προσπάθησε χωρίς αποτέλεσμα να φέρει άλλο συνεργείο από την περιοχή των Ιωαννίνων για την εκτέλεση των έργων.
Στο πλευρό τους βρέθηκαν μέλη ταξικών σωματείων καθώς και της Γραμματείας Πρέβεζας του ΠΑΜΕ εκφράζοντας την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη στον αγώνα τους.

Οι εργαζόμενοι της εταιρείας βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας από την Πέμπτη 3 Νοέμβρη, διεκδικώντας δεδουλευμένα που ανέρχονται σε αρκετές χιλιάδες ευρώ στον καθένα τους.

Οι συγκεντρωμένοι έκαναν γνωστά τα αιτήματά τους, ενώ διεμήνυσαν ότι ανάλογα με τις εξελίξεις και τις απαντήσεις που θα λάβουν θα προχωρήσουν σε νέες κινητοποιήσεις και φυσικά θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με όλους τους απεργούς την Πέμπτη 8 Δεκέμβρη στις απεργιακές περιφρουρήσεις και συγκεντρώσεις εκείνη την ημέρα.

Καλούμε τα σωματεία, τους εργαζόμενους να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στους εργαζόμενους της “ΤΡΙΚΑΤ”, παλεύοντας παράλληλα για Ενιαίο Κρατικό Φορέα Ενέργειας στον οποίο θα εντάσσεται και η ΔΕΗ για να έχουμε εργαζόμενους με αξιοπρεπείς μισθούς και δικαιώματα, φτηνό ρεύμα και σύγχρονες υπηρεσίες με βάση την εξέλιξη της τεχνολογίας για το λαό.
Γραμματεία Πρέβεζας του ΠΑΜΕΟμάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23992 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.