Παιδική πυγμαχία στο «FIGHT CLUB»!

H πυγμαχία διδάσκει στα παιδιά πειθαρχία και αθλητική ηθική όσο κανένα άλλο άθλημα. Η προπόνηση του συγκεκριμένου σπορ βοηθά τα παιδιά να εξελιχθούν ταυτόχρονα σε φυσική  και  πνευματική κατάσταση.

 Kατά πλειοψηφία, αποτρέπει τα παιδιά από την επιθετική συμπεριφορά .

 Tο παιδί δεν σπαταλά το χρόνο του  μπροστά σε μία οθόνη (τηλεόρασης ή υπολογιστή). Χτίζει μία καλή φυσική κατάσταση, κοινωνικοποιείται και εκτονώνεται.  Αποκτά κίνητρο, στόχο και πειθαρχία, αποκτώντας παράλληλα αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση.

Πολλοί είναι οι γονείς που αναρωτιούνται πόσο ασφαλής είναι η πυγμαχία για το παιδί τους. Ο προστατευτικός εξοπλισμός που χρησιμοποιείται ,δεν είναι επιλογή, είναι προαπαιτούμενο.

Η προπόνηση εντός ρινγκ με φυσικό αντίπαλο δεν είναι όπως ένας αγώνας. Δεν γίνεται με σκοπό να δοθούν δυνατά χτυπήματα. Στόχος είναι η εκμάθηση νέων τεχνικών και η εκπαίδευση πάνω σε αυτές.

Επισκεφτείτε το αθλητικό σωματείο «FIGHT CLUB» Πρέβεζας για να γνωρίσετε από κοντά τον κόσμο της πυγμαχίας και να ενημερωθείτε για τα προγράμματα προπονήσεων.

«FIGHT CLUB» Πρέβεζας

Υπεύθυνος: Μάριος Κατσής

Επτανήσου 16, Πρέβεζα

Τηλ: 6932431204Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3324 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.