Π.Ο.Π. «Αλληλεγγύη» και Διαιτητές παρέδωσαν τα σχολικά είδη από τον αγώνα «Σφύριγμα Αλληλεγγύης» στο «Πετροπουλάκη» και στο Δήμο Ζηρού

Το πρωί της Παρασκευής, 2/12/2016, εκπρόσωποι της Ποδοσφαιρικής Οργάνωσης Πρέβεζας «Αλληλεγγύη» και αντιπροσωπεία των διαιτητών ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας παρέδωσαν στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων Φιλιππιάδας (πρώην στρατόπεδο «Πετροπουλάκης») και στο Δήμο Ζηρού τα σχολικά είδη που συγκεντρώθηκαν στην πρόσφατη μεταξύ τους ποδοσφαιρική φιλική αναμέτρηση στο «Αθανασία Τσουμελέκα».

diaititesparedosiepopallhlepetropoulaki-3
Πρώτος «σταθμός» το «Πετροπουλάκης», όπου υποδέχθηκε τις αντιπροσωπείες ο Συντονιστής του Κέντρου Μιλτιάδης Κλάπας. Τα είδη θα διανεμηθούν στα παιδιά των προσφυγικών οικογενειών.
diaititesparedosiepopallhlepetropoulaki-4

Δεύτερος «σταθμός» ήταν το Δημαρχείο Ζηρού, όπου υποδέχθηκε τις αντιπροσωπείες ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Ζηρού Χρήστος Γκάρτζιος και ο υπεύθυνος επικοινωνίας Γιώργος Καρζής. Τα είδη θα διανεμηθούν σε παιδιά απόρων οικογενειών του Δήμου.
diaititesparedosiepopallhlepetropoulaki-5

Την αντιπροσωπεία των διαιτητών συνόδευσαν εργαζόμενοι της εταιρείας Coca-Cola Τρία Έψιλον, οι συνέδραμαν τους διαιτητές στη συλλογή σχολικών ειδών.

diaititesparedosiepopallhlepetropoulaki-2Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23992 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.