Π. Καζάκου: Η κα Βαρτελάτου από τότε που έχει οριστεί στο ΔΣ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου δεν έχει έρθει ποτέ στις συνεδριάσεις (ηχητικό)

Φαίνεται ότι οι σχέσεις μεταξύ δημοτικών συμβούλων της παράταξης του Δημάρχου κ Χρήστου Μπαίλη δεν περνούν την καλύτερή τους περίοδο και έτσι στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο είδαμε το δημόσιο “κάρφωμα” κατά της κας Στέλλας Βαρτελάτου από την πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού ταμείου κας Παρθενίας Καζάκου.

Έτσι η κα Βαρτελάτου μιλώντας χθες στο δημοτικό συμβούλιο ανέφερε: “Σαν μέλος του ΔΣ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου θα ήθελα να ενημερώσω ότι έχει ξεκινήσει το 7ο Συνέδριο Λιμενικών Έργων. Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον συνέδριο όχι τόσο πολύ σε ό,τι αφορά τα αμιγώς τεχνικά θέματα, σχεδιασμό και κατασκευή, αλλά σε ό,τι αφορά ειδικές συνεδριάσεις οι οποίες καλύπτουν σύγχρονα θέματα αιχμής, όπως είναι η περιβαλλοντική διαχείριση των λιμένων κ.α. Θα ήθελα να πω ότι από αύριο θα είμαι εκεί για να παρακολουθήσω τις συνεδριάσεις και να διατυπώσω τις απόψεις μου. Δεσμεύομαι να μεταφέρω τα συμπεράσματα από το ΔΣ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου.”

Στη συνέχεια και καθώς φάνηκε ότι η πρόεδρος του δημοτικού ταμείου δεν είχε καμία πληροφόρηση ο πρόεδρος του Δ.Σ κ Φραγκούλης ρώτησε αν η κα Καζάκου έχει λάβει πρόσκληση για να ακολουθήσει ο διάλογος:

Στέλλα Βαρτελάτου: «Δεν μοιράζουμε προσκλήσεις. Μπορεί κάποιο Λιμενικό Ταμείο που παρακολουθεί να συμμετέχει…»

Παρθενία Καζάκου: «Η κα Βαρτελάτου από τότε που έχει οριστεί στο ΔΣ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου δεν έχει έρθει ποτέ στις συνεδριάσεις. Ίσως γι’ αυτό δεν το γνωρίζουμε…».

Ακούστε το ηχητικό:Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24063 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.