Π.Ε. Πρέβεζας: Δωρεάν διανομή ακτινιδίων σε σχολεία του Ν. Πρέβεζας

Η Περιφέρεια Ηπείρου-Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, ως Επικεφαλής Εταίρος της  Κοινωνικής Σύμπραξης του προγράμματος ΤΕΒΑ, με την συνεργασία των Δήμων, θα διανείμει συνολικά 11.500 κιλά ακτινιδίων στους μαθητές των σχολείων του Νομού. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016 θα διανεμηθούν ακτινίδια στους μαθητές των σχολείων της περιοχών Φιλιππιάδας-Θεσπρωτικού, την  Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016 στους μαθητές των σχολείων των περιοχών Καναλακίου & Πάργας και την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου  2016 στους μαθητές των σχολείων των περιοχών Λούρου-Ωρωπού-Πρέβεζας.

Υπενθυμίζουμε ότι η διανομή γίνεται σε όσα σχολεία ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας, στο πλαίσιο  εφαρμογής του Κανονισμού της ΕΕ 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και σε συνδυασμό με την ΚΥΑ 1701/14-8-2015 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης,  μέσω των Κοινωνικών Συμπράξεων που έχουν συσταθεί για τις ανάγκες του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

 

 

 

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 22704 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.