Οργανώνονται 2 ομάδες για το Πετροπουλάκη στην Φιλιππιάδα.

Δράσεις για 26 & 27 Μάρτη

 • Το Σάββατο 26 ΜΆΡΤΗ το πρωί και όσο κρατήσει για διανομή Παιδικών ρούχων και παπουτσιών στην οποία εκτός από τα πράγματα που θα μεταφερθούν από Πρέβεζα, ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ θα συνδράμει και η Φιλιππιάδα έπειτα από συνεννόηση που είχαμε ώστε όλα τα παιδιά του καταυλισμού να πάρουν ρούχα και να μην αδικηθεί κανένας. Καλείστε όλοι όσοι είστε στη λίστα να επικοινωνήσετε και με άλλους ενδιαφερόμενους ώστε να φτιαχτεί μια καλή ομάδα 15 τουλάχιστον ατόμων για τη δράση αυτή.
 • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ mail και την ένδειξη:

  ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΡΟΥΧΩΝ ΓΙΑ 26 ΜΑΡΤΗ και, διαθέτω αυτοκίνητο ή δεν διαθέτω αυτοκίνητο ώστε να συμπληρωθούν με πράγματα και κόσμο αυτοκίνητα.

  Στην ομάδα αυτή ο καθένας μπορεί να φέρει ότι έχει, στοχευόμενα από ΠΑΙΔΙΚΑ ΡΟΥΧΑ – ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

 • Την Κυριακή 27 ΜΑΡΤΗ το πρωί η ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΙΩΝ που ήδη είχε φτιαχτεί με όποιον άλλο επιθυμεί να βρίσκεται στη δράση και πρέπει να δηλώσει διαθεσιμότητα με τον ίδιο τρόπο και την ένδειξη:
 • ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΙΩΝ – ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ 27 ΜΑΡΤΗ και διαθέτω αυτοκίνητο ή δεν διαθέτω αυτοκίνητο ώστε επίσης να συμπληρωθούν με πράγματα και κόσμο τα αυτοκίνητα.

  ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. Στην παρακάτω λίστα είναι ΑΥΤΆ ΠΟΥ KATAΓΡΆΨΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΌ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ ΑΛΛΑ, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

  Barbie : 26

  Cars : 36

  Ball-football: 20

  Panda : 2

  Planes: 7

  Kitchens: 2

  Building: 1

  Χρειαζόμαστε επίσης: χρώματα προσώπου για παιδιά, μαρκαδόρους, δακτυλομπογιές, ξυλομπογιές, χρώματα διάφορα για παιδιά, και χαρτί Α4, χαρτί ρολό.

  ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 24 ΜΑΡΤΗ ΚΑΙ ΩΡΕΣ 10.00 – 12.00 ΚΑΙ 18.00 – 20.00 τηλ. : 2682089805

  Τέλος οι σημερινές ανάγκες που διαμορφώνονται στη Φιλιππιάδα, είναι σε ράντζα ύπνου καθώς ο κόσμος κοιμάται στο έδαφος.

  Ευχαριστούμε πολύ την εστία «Ψυχαργώς» για την προσφορά 14 ζευγαριών καινούριων παπουτσιών, την κυρία Αφροδίτη Μαρκή για την προσφορά καινούριων παιδικών ρούχων και όλους τους συμπολίτες μας για την προσφορά τους.

  Επικοινωνία : prot.allileg.prevezas@gmail.com

  FB: Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στους πρόσφυγες Πρέβεζας

  τηλ. : 6937099240, 6947634459, 6945531392  Ομάδα Σύνταξης
  About Ομάδα Σύνταξης 23992 Articles
  To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

  Be the first to comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.


  *


  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.