Ομόφωνη απόφαση του Κομιτάτου: Στηρίζουμε το Καρναβάλι των γυναικών Πρέβεζας

Σε συνάντηση των εθελοντών, των μελών, των φίλων, του συλλόγου και της Κριτικής επιτροπής του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, λήφθηκε ομόφωνη απόφαση για έμπρακτη στήριξη του Καρναβαλιού των γυναικών της Πρέβεζας, την Κυριακή 17 Ιανουαρίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εμπορικού Επιμελητηρίου Πρέβεζας .

Η ιστορία του γυναικείου Καρναβαλιού Πρέβεζας, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ίδια την ιστορία της Αποκριάς στην Πρέβεζα και ως εκ τούτου, το Καρναβαλικό Κομιτάτο Προτρέπει, τις γυναίκες από όλα τα γκρουπ ή τις αυτοσχέδιες ομάδες, να συμμετέχουν στην Αποκριάτικη παρέλαση του Καρναβαλιού των γυναικών Πρέβεζας, την Παρασκευή 11 Μαρτίου. Για το συγκεκριμένο θέμα έγινε διεξοδική συζήτηση και η στήριξη του Καρναβαλιού των γυναικών της Πρέβεζας, αποτελεί θέμα που συζήτησε και θα ξανασυζητήσει σε όλες τις συναντήσεις του το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας. Μάλιστα, υπήρξε πρόταση, οι γυναίκες που συμμετέχουν σε γκρουπ του Καρναβαλικού Κομιτάτου, να συμμετέχουν και στην αποκριάτικη παρέλαση των γυναικών του Καρναβαλιού της Πρέβεζας, με περυσινές αποκριάτικες στολές!

Στηρίζουμε το Καρναβάλι των γυναικών της Πρέβεζας, στηρίζουμε την ίδια την Αποκριάτικη ιστορία της Πρέβεζας!

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 22704 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.