Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το Πανελλήνιο Τουρνουά Αμπαλί την Κυριακή 26 Ιουλίου στην Κυανή Ακτή Πρέβεζας

Ρεπορτάζ Χρήστος Τσούτσης
Φωτογραφίες: MagicFocus

Σε Πρεβεζάνικη υπόθεση μετατράπηκαν οι τελικοί του Πανελληνίου Τουρνουά Αμπαλί που διεξήχθησαν στην Κυανή Ακτή την Κυριακή 26 Ιουλίου. Το τουρνουά το οποίο διεξήχθη τρεις μέρες και πιο συγκεκριμένα από την Παρασκευή 25 Ιουλίου έως και την Κυριακή κέντρισε το ενδιαφέρον πολλών συμπολιτών μας που το παρακολούθησαν αλλά και αρκετών αθλητών από όλη την Ελλάδα οι οποίοι βρέθηκαν και αγωνίστηκαν στα γήπεδα της Κυανής.

Στον ημιτελικό η ομάδα των Μπέλλου Γιώργου-Ντόντορου Άγγελου και Νικολού Κωνσταντίνου επικράτησε με 13-11, ενώ στον τελικό κονταροχτυπήθηκαν δυο ακόμη πρεβεζάνικες ομάδες με την ομάδα των Τέφα Ηλία-Μπαλέρμπα Γιώργου-Γεωργαντζή Μιχαήλ να επικρατεί των Δημητρίου Αναστάσιου- Σαρηγιαννίδη Άγγελου και Γιαννακού Ντίνου και να σηκώνει το κύπελλο της διοργάνωσης.

Την απονομή έκανε ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος . Κύπελλο επίσης και μετάλλια δόθηκαν και στους τρεις καλύτερους στα χτυπήματα και συγκεκριμένα στους Γιάννη Κοκόλη, Γούδα Ελευθέριο και Άγγελο Σαρηγιαννίδη. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια πέρα από τους αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες αλλά και στον ”Σύλλογο Αμπαλί Πρέβεζας” για την άρτια διοργάνωση, τον ευπρεπισμό των χώρων των Γηπέδων αλλά και τις διακρίσεις των αθλητών του.

φωτο: MagicFocus
φωτο: MagicFocus
φωτο: MagicFocus
φωτο: MagicFocus
φωτο: MagicFocus
φωτο: MagicFocus
φωτο: MagicFocus
φωτο: MagicFocus


Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3098 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.