Ολοκληρώθηκαν πριν λίγες ημέρες οι εκλογές στο Σωματείο Οικοδόμων και εργαζομένων στα συναφή επαγγέλματα Νομού Πρέβεζας.

Στις εκλογές που έγιναν με αυξημένη συμμετοχή, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που υπάρχουν στον κλάδο όπως η ανεργία, βγήκε ενισχυμένο το ψηφοδέλτιο της «Ταξικής Ενότητας» (στηρίζεται από το ΠΑΜΕ), της μόνης παράταξης που κατέβασε ψηφοδέλτιο.

Πιο συγκεκριμένα, ψήφισαν 193 (από  154 στις προηγούμενες εκλογές) με την «Ταξική Ενότητα» να παίρνει ισάριθμους ψήφους.

Για την αντιπροσώπευση στο Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας η «Ταξική Ενότητα» εκλέγει 8 αντιπροσώπους (από 6) καθώς και  2 αντιπροσώπους για την Ομοσπονδία Οικοδόμων (από 2).

Στέλνουμε αγωνιστικό χαιρετισμό σε όλους τους συναδέλφους, Έλληνες και μετανάστες, που πήραν μέρος στις αρχαιρεσίες και τους καλούμε, όπως και όλους τους συναδέλφους μας, να συσπειρωθούν στο ταξικό σωματείο.

Να πάρουν μαζικά μέρος στις πρωτοβουλίες και στις δράσεις του για δουλειά για όλους με δικαιώματα, μέτρα ανακούφισης για τους άνεργους, ενάντια στα σχέδια κατάργησης των ΒΑΕ και της διάλυσης της κοινωνικής ασφάλισης.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 22708 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.