Όλα τα ονόματα που “παίζουν” για υποψήφιοι βουλευτές στην Πρέβεζα

Σε προεκλογική περίοδο πλέον και τυπικά μετά τη διάλυση της βουλής και ήδη τα επιτελεία των κομμάτων τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινώσουν τους υποψηφίους τους και για τη Π.Ε. Πρέβεζας που εκλέγει 2 βουλευτές.

Αν και δεν έχουμε ακόμη πλήρη εικόνα, σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες οι υποψηφιότητες θα κινηθούν ως εξής:

Για τον ΣΥΡΙΖΑ  αν και ακόμη δεν έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις σίγουρο μπορεί να είναι το όνομα του νυν βουλευτή και υφυπουργού Κώστα Μπάρκα, ενώ απ’ότι φαίνεται πολλές πιθανότητες υπάρχουν και για τον γιατρό Σπύρο Βελέντζα,  όσον αφορά τις υποψηφιότητες των γυναικών ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο με την πληροφορίες να θέλουν τη μια θέση να ανήκει  στη δικηγόρο Χριστίνα Κριστιμά.

Σε ρεπορτάζ του το atpreveza παρουσίασε τα ονόματα που η Ν.Ε. Πρέβεζας διαβίβασε στην επιτροπή ψηφοδελτίων του κόμματος και είναι τα εξής: Κώστας Μπάρκας, Σπύρος Βελέντζας, Κωνσταντίνος Ακρίβος, Βαγγέλης Τζάκος, Κώστας Αδάμ. Οι γυναικείες υποψηφιότητες είναι οι: Χριστίνα Κριτσιμά, Κατερίνα Μουστάκα, Γεωργία Γκότζιου.

Για τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες δεδομένο πρέπει να θεωρείται ότι το ψηφοδέλτιο έχει κλειδώσει με τα εξής ονόματα: Στέργιος Γιαννάκης, Σπύρος Κυριάκης, Σέβη Κονταξή και Δήμητρα Ραβανού.

Στο Κίνημα Αλλαγής τα δύο αντρικά ονόματα είναι δεδομένα:  ο Κωνσταντίνος Κωνή και ο Χρήστος Πεπόνης ωστόσο σε σχέση με τις τις γυναίκες υποψηφίους, τα ονόματα που ακούγονται είναι της δικηγόρου κ. Αποστόλου με καταγωγή από Φιλιππιάδα και της Βάσως Παπαδή από την ίδια περιοχή χωρίς να υπάρχει κάποια οριστική απόφαση ή ανακοίνωση.

Το ΚΚΕ ανακοίνωσε τα ονόματα των υποψηφίων του που είναι τα εξής: τον γιατρό Κώστα Κύρλα, τη Ζήνα Μαλεζά, τον πρόεδρο του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Γιώργο Πούμπη και τη γιατρό Ειρήνη Παπαδημητρίου.

Το ΜεΡΑ25 του Γ. Βαρουφάκη τέλος ανακοίνωσε για την υποψηφιότητα στην Πρέβεζα τον Νίκο Ερωτόκριτο, Αγρονόμο, τοπογράφο, μηχανικό.

 


Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3400 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.