Ο υποψήφιος βουλευτής με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Πρέβεζας Θ. Βουρέκας στον Prisma 91,6

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Πρέβεζα Βουρεκάς Θεόδωρος ήταν καλεσμένος του Χρήστου Τσούτση στην εκπομπή του Prisma 91,6 “Στο ίδιο έργο θεατές”.

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Βουρεκάς Θεόδωρος τόνισε:

«Το αντικαπιταλιστικό ρεύμα έρχεται από μακριά. Τα τελευταία χρόνια σταθερά, είναι κοινωνικά γειωμένο καταγράφοντας δυναμικό «παρών» σε δήμους και περιφέρειες, σε αντικαπιταλιστικά σχήματα και κινήσεις πόλης, στο εργατικό κίνημα, στο μαθητικό, σε πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες.

Είναι χρήσιμη η αντικαπιταλιστική Αριστερά την επόμενη μέρα. Το ξέρουν καλά όσοι αναγνωρίζουν τον εαυτό τους στις πολύτιμες αξίες της αντίστασης, της διαδήλωσης, της αλληλεγγύης. Στις ακριβές έννοιες της συλλογικότητας και του αγώνα.

Στη χαραυγή της νέας, της δύσκολης πολιτικά και κοινωνικά μέρας που ξημερώνει, ψηφίζουμε-στηρίζουμε μαχητικά τα ψηφοδέλτια της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με το βλέμμα στους αγώνες της επόμενης μέρας».

Ακούστε το απόσπασμα:Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3370 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.