Ο υπ. βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ Κώστας Κωνής στον Prisma 91,6: ”Εγγυητές της σταθερότητας το Κίνημα αλλαγής και η Φώφη Γεννηματά”.

Την Τετάρτη 13/3 καλεσμένος του Χρήστου Τσούτση ”στο ίδιο έργο θεατές” και στο prisma radio 91.6 ήταν ο υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝ.ΑΛ. Κώστας Κωνής.

Ο Κώστας Κωνής με καταγωγή από την Μυρσίνη Πρέβεζας, ήταν ιστορικό μέλος του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος βουλευτής στο παρελθόν στο νομό Πρέβεζας. Σήμερα είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής ( ΚΙΝΑΛ) και υποψήφιος βουλευτής στο νομό Πρεβέζης για τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές του 2019. Για πολλά χρόνια ασχολήθηκε με την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος και έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του Διοικητικού της Συμβουλίου, υπηρέτησε επιπλέον και από άλλα πόστα επί σχεδόν 15 χρόνια την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία όντας από τα πιο ενεργά μέλη της. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στα ΕΛΤΑ όπου και ανάπτυξε συνδικαλιστική δράση και έζησε μόνιμα για πολλά χρόνια στην Αθήνα μετά τα φοιτητικά του χρόνια.

Συζητήσαμε αρχικά μαζί με τον κ. Κωνή για την πολιτική συγκυρία, το ζήτημα της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες αλλά και την κυβερνητική κατάσταση. Ο κ. Κωνής τάχθηκε γενικά υπέρ της διεξαγωγής εκλογών στο τέλος της τετραετίας της κάθε κυβέρνησης όμως για την παρούσα σημερινή κυβέρνηση ανέφερε ”ότι έχει χαθεί η δεδηλωμένη και ότι πρέπει να οδηγηθούμε σε πρόωρες εκλογές”.

Παρόλα αυτά επειδή ακόμα αρκετά θέματα δεν έχουν διευκρινιστεί ο κ. Κωνής μας μετέφερε την εκτίμηση του ότι οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν το Φθινόπωρο με επιλογή του ίδιου του πρωθυπουργού.

”Ο ΣΥΡΙΖΑ χαράσσει μια αλλοπρόσαλλη γραμμή’

Στην συνέχεια συζητήσαμε με τον κ. Κωνή και σχολιάσαμε την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο ”της κεντροαριστεράς”. Ο κ. Κωνής στάθηκε στο γεγονός της επίθεσης φιλίας που δέχεται από την μία το Κίνημα Αλλαγής από την κυβέρνηση, και από την άλλη των λεγόμενων ”γυρολόγων” της κεντροαριστεράς που καταλαμβάνουν θέσεις για να διασώσουν μια κυβέρνηση που πέφτει.

”Αντίπαλος μας η δεξιά”

Ο κ. Κωνής απέκλεισε τα σενάρια για εκλογική συνεργασία του ΚΙΝΑΛ με την Ν.Δ ενώ τέλος έκανε ειδική αναφορά στο πρόγραμμα Ελλάδα, τον εθνικό σχεδιασμό του Κινήματος Αλλαγής. Συζητήσαμε μαζί του τέλος για την επικείμενη επίσκεψη της κ. Γεννηματά το Σάββατο 16/3 στην πόλη της Πρέβεζας και για την επιλογή του να είναι υποψήφιος στις προσεχείς εθνικές εκλογές στο νομό της Πρέβεζας.Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3082 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.