Ο Βαγγέλης Συγκούνας απαντάει στο άρθρο του Τ. Κωστογιάννη για την πισίνα: Θα γίνει αντικατάσταση των σωληνώσεων και τοποθέτηση ηλιακών πάνελ

Απαντώντας στο άρθρο του κου Κωστόγιαννη (διαβάστε εδώ) ο Βαγγέλης Συγκούνας ως εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού, ανέφερε ότι από πέρυσι έχει γίνει μια πρόταση προκειμένου να γίνει θέρμανση της πισίνας και με άλλες μορφές ενέργειας όπως είναι η ηλιακή.

Έτσι όπως τόνισε ο κ Συγκούνας έχουν αρχίσει 2 μελέτες, η μία αφορά την αντικατάσταση όλων των σωληνώσεων του κολυμβητηρίου καθώς η κατάσταση ήταν πολύ κακή και κάθε χρόνο δημιουργούνται προβλήματα.

Παράλληλα γίνεται μια ακόμη μελέτη για τοποθέτηση ηλιακών πάνελ υποβοηθούμενων και από ηλεκτρική ενέργεια όταν δεν επαρκεί ο ήλιο προκειμένου να μπορεί να θερμανθεί η πισίνα. Ο σχεδιασμός δε όπως τόνισε ο κ Συγκούνας είναι μέχρι το καλοκαίρι οι ενέργειες να έχουν ολοκληρωθεί.

Ακούστε το απόσπασμα:

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23899 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.