Ο Βαγγέλης Ροπόκης στην εκπομπή του Βασίλη Ιωάννου: «Με τον Δήμαρχο, έχουμε άριστες σχέσεις και ότι είναι να το συζητήσουμε το συζητάμε… Όμως δεν έχουμε εμείς ευθύνη για το που πάει το “καράβι”…»

«Δέχτηκα πολλές πιέσεις, ακόμη και κομματικές, να στηρίξω τον κ. Μπαΐλη, αλλά εγώ δεν πουλιέμαι εύκολα..»

 

Μια ενδιαφέρουσα, από κάθε άποψη, συνέντευξη του αντιδημάρχου Πρέβεζας κ. Βαγγέλη Ροπόκη, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι ακροατές του radio prisma , την Τρίτη το πρωί στην ενημερωτική εκπομπή που επιμελείται και παρουσιάζει ο Βασίλης Ιωάννου..

Στην ημίωρης διάρκειας συνομιλία, ο αντιδήμαρχος  και επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Ανατροπής», δέχτηκε πολλές ερωτήσεις, κάποιες εξ αυτών είχαν υποβληθεί από πολίτες και αφορούσαν την προεκλογική περίοδο, τη συνεργασία των δύο παρατάξεων αλλά  και για τις σχέσεις  του ίδιου με τον δήμαρχο.

Ζητήθηκε ακόμη από τον κ. Ροπόκη να πει αν  τον ενοχλεί το γεγονός ότι ο κ. Γεωργάκος έπαψε πλέον  να είναι ανεξάρτητος και έχει ταυτιστεί πλήρως με την Κυβερνητική παράταξη, όπως επίσης  να εκφράσει και τη δικιά του άποψη, για τους λόγους που  δεν καρποφόρησε τελικά η συμφωνία και με την παράταξη του κ. Νίτσα.

Τέλος ο Βασίλης Ιωάννου ρώτησε τον Βαγγέλη Ροπόκη αν είναι ικανοποιημένος τόσο από το έργο στον τομέα της καθαριότητας που είναι αρμοδιότητά του, όσο και με το συνολικό έργο της Δημοτικής Αρχής , ένα πλέον μετά τις εκλογές του 2019.

Συγκεκριμένα ο αντιδήμαρχος Πρέβεζας μεταξύ άλλων τόνισε:

Για τις σχέσεις του με τον κ. Μπαΐλη

«Με την παράταξη του κ. Μπαΐλη, τα τελευταία χρόνια , δεν τα πήγαινα καλά, για πολλούς λόγους..Εγώ δεν ήμουν και δεν θα είμαι νεροκουβαλητής κανενός..»

Για τη συνεργασία της παράταξής του με αυτή του κ. Γεωργάκου:

«Συνεργαστήκαμε για το καλό του τόπου. Δε μπήκαμε σε συναλλαγή και δεζητήσαμε καμιά θέση….Εμείς δε συμμετείχαμε στο τεχνικό πρόγραμμα και τον προϋπολογισμό, γι’ αυτό και δεν έχουμε ευθύνη για το που πάει το καράβι. Αυτό είναι ευθύνη του Δημάρχου και της παράταξής του, η οποία είναι μια άλλη παράταξη που θα κατέβει στις εκλογές και έχει άλλη πολιτική…»

Για το αν ενοχλείται  με την ταύτιση του Δημάρχου με την Κυβέρνηση:

«Δεν με ενοχλεί καν. Ξέρω ότι ανήκει στη ΝΔ, γνωρίζω ότι όλοι είναι σκληρά και οργανωμένα μέλη..Εγώ έχω μάθει να διαχειρίζομαι αυτά που έχω. Τα άλλα είναι θέματα του κ. Γεωργάκου, θέλει να χειροκροτεί, θέλει να είναι μέλος ..»

Για το ναυάγιο της συνεργασίας με την παράταξη του κ Νίτσα και το όλο παρασκήνιο:

«Μίλησα προσωπικά 3 φορές με τον κ. Νίτσα και του είπα ότι με τον νέο νόμο ο κ. Γεωργάκος δε μας έχει ανάγκη. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και στο τι λέμε και το τι ζητάμε..Δε μπορούμε να ζητάμε συνδιοίκηση .. Εγώ ήθελα να συνεργαστούν οι 3 παρατάξεις , αρνήθηκα όμως για διάφορους λόγους να καθίσω στο ίδιο τραπέζι»

Για τον ένα χρόνο μετά τις εκλογές , αν είναι ικανοποιημένος  από το έργο της Δημοτικής Αρχής:

«Δεν είναι με ένα ναι ή ένα όχι. Στη διαφήμιση πχ τα πήγε άριστα και δεν πρέπει να το αγνοήσουμε..Εγώ θα απολογηθώ μόνο για την καθαριότητα. Δεν είμαι ευχαριστημένος, μπορούσαμε και παραπάνω..»

 Στην συνέχεια ακολουθεί το πλήρες ηχητικό της συνομιλίας του κ. Ροπόκη, με τον Βασίλη Ιωάννου.

 


Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3409 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.