Ο Βαγγέλης Γιαννουλάτος στον Prisma 91,6: Ήρθε ένα τεχνικό πρόγραμμα με 23 εκατομμύρια ευρώ κοστολογημένα έργα, τα 22.5 είναι δικά μας!

Την Παρασκευή 13/12 στις 12 στον prisma radio 91.6 και ” Στο ίδιο έργο θεατές” καλεσμένος στο στούντιο της εκπομπής μας ήταν ο Βαγγέλης Γιαννουλάτος.

Ο Βαγγέλης Γιαννουλάτος είναι έμπειρος πολιτικός μηχανικός, με καταγωγή από την Πρέβεζα, Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης στην πόλη και πιο συγκεκριμένα της παράταξης “Δημοτική Συνεργασία” του κ. Μπαίλη. Στο παρελθόν έχει διατελέσει αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Πρέβεζας.

Συζήτησε λοιπόν αναλυτικά με τον Χρήστο Τσούτση ο κ. Γιαννουλάτος για την πολιτική επικαιρότητα, το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και πιο συγκεκριμένα για το νέο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου που εγκρίθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του οργάνου.

” Μπορεί να υπάρχουν σήμερα κάποιες αντιπαραθέσεις αλλά μακάρι να είναι γόνιμες εντός Δημοτικού Συμβουλίου και να βγάζουν αποτελέσματα”.
” Εμείς κάνουμε μια εποικοδομητική αντιπολίτευση και όχι μια στείρα αντιπολίτευση, με προοδευτικό πάντα πρόσημο”
” Ήρθε ένα τεχνικό πρόγραμμα με 23 εκατομμύρια ευρώ κοστολογημένα έργα, τα 22.5 είναι δικά μας, δηλαδή έρχονται από το παρελθόν… και από την προηγούμενη Δημοτική αρχή”
” Όταν λέω δικά μας εννοώ όλων των πολιτών, απλά εμείς είχαμε αρχίσει ένα σχεδιασμό που εντάσσεται πλέον και στο καινούριο τεχνικό πρόγραμμα.”
” Το 96.5 είναι συνεχιζόμενα έργα… μόλις το 3.5% είναι καινούρια έργα”’
”Η νέα Δημοτική αρχή δεν έφερε το κάτι διαφορετικό… Δεν περιμένω πολλά πράγματα”.
” Τα χρήματα προς τους Δήμους είναι πάρα πολύ λίγα.”
” Δεν είδαμε βέβαια συγκεκριμένους πόρους για διανοίξεις ούτε ένα συγκεκριμένο ποσό για τα ΣΒΑΚ.”
” Ελπίζω να τα δούμε αυτά στις αναμορφώσεις του Τεχνικού Προγράμματος”
” Εμείς είχαμε τεράστιο επικοινωνιακό έλλειμμα… είναι μια νέα Δημοτική Αρχή έχει πίστωση χρόνου παρόλο αυτά από το τεχνικό πρόγραμμα 2020 έλειπε το όραμα..”

Όσο αφορά τα ΣΒΑΚ ο πρώην αντιδήμαρχος τόνισε παρακολουθεί τον Δήμαρχο και χαίρεται όταν ακούει την Δημοτική αρχή να θέτει επί τάπητος το ζήτημα υλοποίησης τους και το σημαντικό ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν.

‘ Η τεχνική υπηρεσία είναι αποδυναμωμένη και πρέπει να στηριχτεί δεν έχουν γίνει προσλήψεις για χρόνια.., ο Δήμαρχος θα μπορούσε να πάρει ένα από τους 5 ειδικούς συμβούλους που δικαιούται να έχει και να είναι μηχανικός…”
” Υπάρχει επιλογή της νέας Δημοτικής Αρχής να γίνει ένα νέο έργο με το καταφύγιο ζώων το οποίο είναι θεμιτό, δεν έχουμε λόγο να αμφισβητήσουμε την ύπαρξη μελέτης..”
” Το πρόγραμμα Φιλόδημος είναι περισσότερο από απαραίτητο..πρέπει να διατηρηθεί…”
” Έδωσα την ευχή να υλοποιηθούν τα έργα..”

Μιλήσαμε τέλος για την σεισμική θωράκιση αλλά τα ζητήματα που αφορούν το ΤΕΕ αλλά και τα απορρίμματα.
”Όσο αφορά το Χριστουγεννιάτικο χωριό μακάρι να πάει καλά και να το αγκαλιάσει ο κόσμος και να περάσουν καλά.”Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3074 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.