Ο Β. Ναστούλης στον Prisma 91,6 για την πορεία της Δόξα Ωρωπού στο πρωτάθλημα

Στη ραδιοφωνική εκπομπή του Κώστα Καζαντζίδη στον Prisma 91,6 καλεσμένος ήταν ο προπονητής  της Δόξας Ωρωπού Κ. Βλάσης Ναστούλης.

Ο κ. Ναστούλης μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας λέγοντας ότι είχαν ένα δύσκολο πρόγραμμα και ότι ο πρώτος στόχος της ομάδας ήταν να κατέβει στο πρωτάθλημα. Ο κ. Ναστούλης είπε :<<Υπάρχουν τρομερές δυσκολίες, οικονομικοί παράγοντες. Μου ζήτησαν τα παιδιά βοήθεια και τους βοηθάω  με τον πρώτο στόχο να έχει επιτευχθεί. Δεύτερος στόχος, αγωνιστικά είναι η ομάδα να σωθεί και αν είναι δυνατόν να σωθεί εύκολα και αυτό θα το δείξει η πορεία, εγώ είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά».

Ως προς το ρόστερ της ομάδας πρόσθεσε:<< Έχουμε ένα κορμό δεκατεσσάρων παιχτών από την περιοχή συν 4-5 παίχτες που θα βοηθήσουν και αυτά τα παιδιά να ανέβουν λίγο και δεν γίνεται η ομάδα με δεκατέσσερις παίχτες πρέπει να έχεις ένα ρόστερ είκοσι παιχτών. Συν πέντε δεκατετράχρονα τα οποία δεν είναι έτοιμα να παίξουν αλλά έχουμε ένα πλάνο μέσα σε δυο με τρία χρόνια να μην έχουμε μόνο δεκατέσσερις παίχτες από εδώ αλλά να έχουμε δεκαοκτώ παίχτες>>.

Ο κ. Ναστούλης μετά από ερώτηση του κ. Καζαντζίδη  για το πόσα άτομα απαρτίζουν το Δ.Σ. της ομάδας δήλωσε:<< Είναι τρία άτομα στο Συμβούλιο. Πολίδης Διαμαντής, Δημοσθένης Δρόσος και ο Γιώργος Μπίρης αλλά και κάποια άτομα, αφανείς ήρωες που βοηθάνε. Οι ρόλοι δεν είναι διακριτοί δηλαδή δεν υπάρχει πρόεδρος , αντιπρόεδρος και αγωνίζονται να υπάρχει ομάδα στο χωριό και να μην διαλυθεί>>.

Στη συνέχεια της συνέντευξης αναφέρθηκε και στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας αλλά και στις ομάδες που αντιμετώπισαν έως τώρα.

Ακούστε στο παρακάτω ηχητικό την συνέντευξη του κ. Ναστούλη:Βασίλης Κούρκουλας
About Βασίλης Κούρκουλας 2034 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.