Ο τουρίστας έκανε τη δουλειά.. Τα σπασμένα άραγε θα τα πληρώσουν οι κάτοικοι της Πρέβεζας

Φώτο μας απέστειλε αναγνώστης μας από την παράλια της Πρέβεζας όπου τουρίστας έκανε χρήση πολλών μέτρων λάστιχο για να πλύνει το σκάφος του γεμίζοντας  την παραλία με το νερό και αδιαφορώντας για το ποιος πληρώνει.

skafosneroaploma (3)

Στην παραλία της Πρέβεζας το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο  έχει τοποθετήσει σε μικρή μεταξύ τους απόσταση pillars για εξυπηρέτηση των τουριστών αλλά ο συγκεκριμένος κύριος επέλεξε μια βρύση όπου βρίσκεται στην αρχή της παραλίας μέσα στο γκαζόν. Όπως μπορείτε να δείτε στη βρύση δεν υπάρχει κάποιο λουκέτο ή κάτι ανάλογο που να καθιστά αδύνατη την χρήση της, με αποτέλεσμα ο εν λόγω τουρίστας να απλώνει, όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία που ακολουθεί, πάνω από 20 μέτρα λάστιχο ενώ το pillars από το σκάφος να είναι σε απόσταση 5 μέτρων περίπου.

skafosneroaploma (5)

Κανένας έλεγχος! Ο τουρίστας έκανε τη δουλειά του ανενόχλητος και τα σπασμένα άραγε θα τα πληρώσουν οι κάτοικοι της Πρέβεζας?

skafosneroaploma (2) skafosneroaploma (4)

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23813 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.