Ο Θανάσης Πεπόνης υποψήφιος με την «Ανάπτυξη Τώρα» και τον υποψήφιο δήμαρχο Πρέβεζας Γιώργο Νίτσα

Σε μία ακόμη ισχυρή υποψηφιότητα με ποιοτικά χαρακτηριστικά για την επόμενη μέρα του δήμου Πρέβεζας  προχωρά η παράταξή μας. Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη Πρέβεζας «Ανάπτυξη Τώρα» είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει από τη δημοτική ενότητα Λούρου την υποψηφιότητα του Περιβαντολόγου  Θανάση Πεπόνη.

Ο Θανάσης προέρχεται από οικογένεια που έχει στο DNA της τα αυτοδιοικητικά  χαρακτηριστικά αφού ο πατέρας του Μιλτιάδης Πεπόνης καθηγητής στο επάγγελμα διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Λούρου επί δημαρχίας κ. Μπαϊλη  και νομαρχιακός σύμβουλος του νομού Πρέβεζας με νομάρχη τον Βασίλη Ιωάννου.

Ο Θανάσης Πεπόνης  είναι Πτυχιούχος  Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων .  Είναι Κάτοχος Μελετητικού Πτυχίου Ά Τάξης,  έχει τεχνογνωσία σε Μελέτες φυτοτεχνικής  διαμόρφωσης  περιβάλλοντος χώρου και έργων πρασίνου, σε μελέτες Περιβαλλοντικές και Ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.  Εργάστηκε  στην  τεχνική εταιρεία ΤΕΡΝΑ Α.Ε. για την κατασκευή του έργου : Αυτοκινητόδρομος Ιόνια Οδός (Αντίρριο – Ιωάννινα).

Σήμερα εργάζεται σε εταιρία ερευνών για ύπαρξη φυσικών πόρων στην Ήπειρο. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την παράταξη και τον Γιώργο Νίτσα, για την πρόταση που μου έγινε. Την αποδέχθηκα με θέρμη και πιστεύω ότι με τη βοήθεια των δημοτών μπορούμε να δώσουμε ζωή στον Λούρο. Να μετατραπεί ο Λούρος σε μια περιοχή γεμάτη κίνηση και ζωή. Μπορούμε και θα το πετύχουμε! Από την πλευρά μου δεσμεύομαι ότι με όλες μου τις δυνάμεις θα συμβάλλω προς αυτή την κατεύθυνση. Ο κ. Νίτσας δήλωσε: καλωσορίζουμε τον Θανάση  στην ανεξάρτητη δημοτική παράταξή μας «Ανάπτυξη Τώρα» και του ευχόμαστε καλό αγώνα. Πιστεύω ότι θα βοηθήσει πάρα πολύ στην σύνταξη και υλοποίηση του προγράμματός μας σε ζητήματα του γνωστικού του αντικειμένου.

Τα μηνύματα νίκης για δημοτική αλλαγή στο δήμο Πρέβεζας φτάνουν πλέον από όλο το διευρυμένο δήμο Πρέβεζας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥΜιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 2868 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.