Ο τέως Δήμαρχος Πάργας Θ. Λιόλιος στον Prisma 91,6

Ο τέως δήμαρχος Πάργας Θανάσης Λιόλιος μίλησε τη Δευτέρα στον Κώστα Καζαντζίδη για τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας στον Δήμο.

Ο κ Λιόλιος αφού μίλησε για το θέμα του βιολογικού που συζητήθηκε έντονα τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή, αναφέρθηκε στον τρόπο που ασκείται η πολιτική στο Δήμο Πάργας τονίζοντας ότι το ζήτημα είναι να σε στηρίζουν οι πολίτες και να ταυτίζονται οι πρωτοβουλίες που παίρνεις με την ιστορία και την εξέλιξη της πατρίδας. «Δεν  μπορεί να αλλάξει ο τόπος αν λέμε ότι όλα είναι καλά» και συνέχισε «εγώ είχα παραλάβει έναν δήμο σμπαραλιασμένο, οικονομικά κατεστραμμένο, διοικητικά  αποσαθρωμένο και έπρεπε να επαναδιατάξω δυνάμεις, να εξορθολογίσω οικονομικά  την κατάσταση και μέσα στη χειρότερη συγκυρία  έπρεπε και το χρέος να σβήσω και έργα να εντάξω και προσανατολισμό να δώσω και όλα αυτά με αυτούς που οι πολίτες επέλεξαν να μου έχουν  ως συνεργάτες! Τα επιτεύγματα στα οικονομικά είναι πρωτοπόρα στην Ελλάδα» ανέφερε ο πρώην δήμαρχος και συνέχισε «στα διοικητικά με επιβεβαιώνουν τα πράγματα όταν και η σημερινή διοίκηση πατάει  πάνω στις δικές μου αποφάσεις και τις δομές τις δικές μου. Στον εισπρακτικό μηχανισμό έχουμε μια ολιγωρία της τάξης του 1,5 εκ το χρόνο. Αυτό στα 5 χρόνια θα μας βγει 7,5 εκ έλλειμμα. Εύχομαι να μην επιβεβαιωθώ…»

Ο κ Λιόλιος αναφέρθηκε στο έργο της εισόδου του Καναλακίου που όπως σημείωσε έκανε κάποιες αστοχίες ο κ Νάστας και δε μπορεί να το διαχειριστεί καθώς επίσης και το θέμα της πολεοδόμησης στο Μεσοπόταμο για το οποίο όπως ανέφερε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος μετά από 2 χρόνια δε έχει ασχοληθεί.

 

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Θανάση Λιόλιου:

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23083 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.