Ο συγγραφέας του βιβλίου “ο ΜαυροΚόκκινος Δεκέμβρης” Δημοσθένης Παπαδάτος- Αναγνωστόπουλος στον Prisma 91,6


Την Τετάρτη 5/12 στις 12 ”στο ίδιο έργο θεατές” και στο prisma radio 91.6 καλεσμένος του Χρήστου Τσούτση τηλεφωνικά στην εκπομπή ήταν ο Δημοσθένης Παπαδάτος- Αναγνωστόπουλος.

Ο Δημοσθένης Παπαδάτος-Αναγνωστόπουλος εργάζεται ως μεταφραστής και διορθωτής, με ειδίκευση στην αυτοδιόρθωση, ενώ έχει και έντονη συγγραφή δραστηριότητα. Κείμενα του κατά το παρελθόν έχουν δημοσιευτεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο. Πιο συγκεκριμένα ήταν υπεύθυνος σύνταξης της ιστοσελίδας Red Notebook ενώ συνεργάστηκε με την ομάδα των Ενθεμάτων της ΑΥΓΗΣ. Μαζί με το Χρήστο Λάσκο επιμελήθηκαν του βιβλίου Το Όχι που έγινε Ναι (ΚΨΜ 2016). Σήμερα άρθρα του δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα Αlterthess. Επίσης συμμετέχει στο περιοδικό ”Marginalia-Σημειώσεις στο Περιθώριο” όπου βρίσκουμε κείμενα του. Ο Δημοσθένης Παπαδάτος-Αναγνωστόπουλος ζει και εργάζεται μόνιμα στην Θεσσαλονίκη.

Συζητήσαμε μαζί του σχετικά με το νέο του βιβλίο ”ο ΜαυροΚόκκινος Δεκέμβρης”. Το βιβλίο περιστρέφεται γύρω από τα γεγονότα της εξέγερσης του Δεκέμβρη του 2008 μετά την δολοφονία Γρηγορόπουλου.
Το βιβλίο επιμελήθηκαν και εξέδωσαν οι εκδόσεις ΤΟΠΟΣ.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23419 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.