Ο Σταύρος Αμάραντος και ο Σήφης Σπυράκος στον Prisma 91,6


Την Παρασκευή 2/11 στο prisma radio 91.6 και ”στο ίδιο έργο θεατές” καλεσμένοι του Χρήστου Τσούτση στο στούντιο της εκπομπής ήταν ο Σταύρος Αμάραντος και ο Σήφης Σπυράκος.

Ο Σήφης Σπυράκος είναι δημοτικος σύμβουλος Πρέβεζας, εκλεγμένος στην δημοτική ενότητα Λούρου με την Λαϊκή Συσπείρωση.
Ο Σταύρος Αμάραντος είναι φαρμακοποιός, δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Πρέβεζας και επικεφαλής της παράταξης στο δημοτικό συμβούλιο.

Κάναμε μια αναλυτική συζήτηση μαζί τους για τα κύρια θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στον δήμο Πρέβεζας. Ο κ. Αμάραντος εστίασε στον φλέγον ζήτημα του κινδύνου ”ξεπουλήματος” δημοτικών εκτάσεων και δημόσιων χώρων στην πόλη της Πρέβεζας μέσα από την ”αξιοποίηση” του Υπερ ταμείου.

Άλλωστε η λαϊκή συσπείρωση άνοιξε το συγκεκριμένο ζήτημα στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο με σχετική ερώτηση. Επίσης ακούσαμε τον κ. Σπυράκο και την άποψη της Λαικής συσπείρωσης για το έργο ύδρευσης στον Λούρο, τα προβλήματα τις καθυστερήσεις στον χρόνο και την άποψη των πολιτών της περιοχής για αυτήν την κατάσταση.

Ο κ. Αμάραντος στάθηκε και στην ποιότητα του σημερινού δημοτικού συμβουλίου, το οποίο χαρακτήρισε από τα χειρότερα που έχουν περάσει σε σχέση και με την κουβέντα που γίνεται στις συνεδριάσεις του. Τέλος ακούσαμε το σχόλιο του κ. Αμάραντου για την κεντρική πολιτική κατάσταση αλλά και την άποψη και των δυο για την επόμενη ημέρα στην τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και τους στόχους της λαικής Συσπείρωσης ενόψει και αυτοδιοικηικών εκλογών.

 Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23926 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.