Ο Σπύρος Κόκκαλης στον Prisma 91,6: «Επανερχόμαστε με χαρά και αισιοδοξία στις δουλείες μας..»

Στο ραδιόφωνο του prisma91,6 και στην εκπομπή του Βασίλη Ιωάννου, ήταν καλεσμένος ο Πρόεδρος των Εστιατόρων και συναφών επαγγελμάτων Πρέβεζας κ. Σπύρος Κόκκαλης, την Δευτέρα 25 Μαΐου, πρώτη μέρα επαναλειτουργίας των καταστημάτων εστίασης.

Ο κ. Κόκκαλης δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος και αισιόδοξος και ευχήθηκε σε όλους τους συναδέλφους του καλή δύναμη και καλή αρχή. «Παρ’ ότι έχω τόσα χρόνια στο επάγγελμα, τόνισε χαρακτηριστικά, δεν περίμενα ότι τα καταστήματα εστίασης, θα έπαιζαν τόσο σημαντικό ρόλο στην αγορά της πόλης… Οι περισσότεροι συνάδελφοι , νοιώθουμε  ιδιαίτερη χαρά γιατί επανερχόμαστε στις δουλειές μας, εκεί που συναντάμε τους φίλους μας και τους πελάτες, που χρόνια μας στηρίζουν …»

Στη συνέχεια και απαντώντας στις ερωτήσεις που τέθηκαν, ο Πρόεδρος των καταστημάτων εστίασης, τόνισε ότι οι επιχειρήσεις του είδους αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα και χρειάζονται επιπλέον στήριξη από την πολιτεία, αλλά και το Δήμο, ενώ ζήτησε από τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, απέναντι σε έναν κλάδο που υποφέρει, να μην επιτρέψουν τον αθέμιτο ανταγωνισμό και να μην εξαντλήσουν την αυστηρότητά τους.

«Πολύ δύσκολα , τόνισε συγκεκριμένα ,θα αναπληρωθούν οι απώλειες των επαγγελματιών από τις Απόκριες και το Πάσχα..Χρειάζεται όμως απ’ όλους μας υπομονή και αλληλεγγύη ..»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Σπύρος Κόκκαλης αναφέρθηκε στην πρόσφατη έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας, που είχε ως θέμα τον Τουρισμό, τονίζοντας ότι ο Δήμος θα πρέπει να ασχοληθεί με τον ευπρεπισμό της πόλης ,γιατί όπως είπε χαρακτηριστικά «Από ψηλά η πόλη είναι όμορφη, όταν την περπατήσεις όμως είναι άσχημη .Το έχω τονίσει κατ’ επανάληψη ότι αυτό το χάλι με τα καλάμια, με τα χόρτα , με τα σκουπίδια, με τα κατεστραμμένα πλακάκια , με το παραλιακό μέτωπο από το ναύτη μέχρι τον Παντοκράτορα , να είναι σ’ αυτή την κατάσταση, δεν μας τιμά… Οι είσοδοι της πόλης και ο φωτισμός της είναι βασικά στοιχεία , στα οποία και θα πρέπει να δίνεται ιδιαίτερο βάρος..»

Ο κ. Κόκκαλης δεν παρέλειψε να τονίσει ότι οι επαγγελματίες του κλάδου, αυτή την περίοδο θα σταθούν υπεύθυνα και όπως κάνουν πάντα, στο κομμάτι της εξυπηρέτησης και της φιλοξενίας θα φροντίσουν να είναι άψογοι

Ακολουθεί το πλήρες ηχητικό της συνέντευξης του κ. Σπύρου Κόκκαλη στην εκπομπή του Βασίλη Ιωάννου, στον prisma 91,6Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3058 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.